daebak ^_^

Monday, June 28, 2010

Kim Bum~sweety...

Anneyong Hasseyo......... dgr lagu ni dulu sblm aku nak b'celoteh heeeee.....♥♥♥♥♥♥
video

hehehehe lagu ni mmg best....... sgt gila rasanya bla dgr lagu ni.... cma perasaan b'cantum hahahhah feeling je hukhuk mcm jiwang la plak..... lagu ni dipetik dr drama korea Boys Over Flower(BOF).... sbnrnya cta ni adaptasi dr drama yg popular kat Taiwan~Meteor Garden..... jalan cta mmg sebijik... tp aku lebih suka versi korea....aku mmg gila dlm cma benda yg da kaitan dgn korea ni.... niat di hati mmg nak je pergi Korea...tp skrg xmampu lg la~duit xde...lau da org yg sanggup sponser tiket flight ok gak wakaakakaka........
bila sebut cta pasal drama BOF ni...aku tiba2 jatuh cintun kat mamat ni....watak dia xla watak utama.... tp entah tgok dia sweet sgt...... mata dia..aduhhhhh comel nye...... senyum nye mampu buat cma org cair..... realy like KIM BUM....aku jadi gila sgt kat dia....tanya dgn cma kwn2 ku hahahhaha sampai dia org glr aku isteri KIM BUM...wakakakkka perasan je kan??? ala tp ku xkesah janji aku hapy hahahhah...hampir cma la wallpaper ku dipenuhi gambar kim bum..... sgup menatap Google lama2 sbb nak cari pic kim bumyg d best.....


ni salah satu pic yg aku edit hahahhahha gila kan??? tp aku selit gak watak2 lain yg ku minat.... pic aku 2 aku ambik kat PICC PUTRAJAYA ,KL.... tmpat 2 mmg best...aman je....angin sepoi2 bhs mmg best jd tmpat lyn perasaan.... jiwang nye wuhuhhuuhhu ^_^bila ambil pic b'ltr blkgkan jambatan 2 mcm ala2 London Bridge....mmg cantik....aku siap t'byg2 tmpat ni la 1 ari nanti akan jd tmpat propose aku hahahahha jauh benar m'gelamun.....aku mmg suka m'gelamun sambil2 berangan hahhahhaha tp xla sampai org kata angan2 Mat Jenin.....
nak tgok x pic kim bum aku yg comel???? heeeeee


huhuhu comel x??? comel kan....sgt suka sama dia.....arap Kim Bum terus maju...... xsaba nak tgok drama n movie baru lakonan dia.....wish He gud luck..... Haja2 khuite.... fightim!!!~~~~@

Sunday, June 27, 2010

Persahabatan~

apa yg ada dlm p'sahabatan??? ramai orang kata mmg mudah nak cari kwn tp nak m'dpt kwn yg btl2 digelar teman...sahabat sejati mmg ssh..... bagi aku persahabatn merupakan perkongsian dlm hidup.....kalau setakat kawan yg nak m'ghancurkan diri kita baik tak payah terus dipanggil kawan... aku baru sedar...wujud juga anasir jahat yg tidak puas hati dengan kehidupanku.... aku xtahu kenapa....wujud unsur jelous ke...tak tau la nape.... lebih baik senyap dari nak emosi lebih2...org yg dasar tak sedar diri mmg mcm tu.... tak tahu nak menghargai jasa kawan...tp aku xkisah atas segala perbuatan yg pnh aku buat kpd anasir jahat tu sbb aku ikhlas selama ni anggap dia kawan aku.... biar tuhan je yg buktikan segalanya.... (huhuhu dah malas nak emosi...)

huhuhuhu kwn yg sejati ku adalah kwn2 ku kat SMK AGAMA MATANG..... teringat plak lagu nasyid 'sahabat sejati'....

Sahabat Sejati

Album : See You D IPT
Munsyid : Unic
http://liriknasyid.com


Ku biar kalam berbicara
Menghurai maksudnya di jiwa
Agar mudah ku mengerti
Segala yang terjadi
Sudah suratan Ilahi

Ku biarkan pena menulis
Meluahkan hasrat di hati
Moga terubat segala
Keresahan di jiwa
Tak pernah ku ingini

Aku telah pun sedaya
Tak melukai hatimu
Mungkin sudah suratan hidupku
Kasih yang lama terjalin
Berderai bagaikan kaca
Oh teman, maafkanlah diriku

C/O :
Oh Tuhan
Tunjukkan ku jalan
Untuk menempuhi dugaan ini
Teman, maafkan jika ku melukaimu
Moga ikatan ukhwah yang dibina
Ke akhirnya

Aku tidak kan berdaya
Menahan hibanya rasa
Kau pergi meninggalkan diriku
Redhalah apa terjadi
Usahlah kau kesali
Mungkin ada rahmat yang tersembunyi
......................
moga persahabatan kita semua akan kekal abadi......

Sunday, June 13, 2010

FB.....

Anaiki Zain mmmmmmmmmmmmmm.... penuh dah wall kitak ....nway HAPPY BIRTHDAY .......
always wanna make u smile .... but ....i always make u cry ..... sorry beb

41 minutes ago · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
tq dear....huhuhuhuhu ngok ngek jak ktk ya.... u wanna know sumtim??? everybody can make me smile.... BUT not everybody can make me cry coz i'm not a sensitive with people dat can't hav feel with dem......so u'r lucky coz...... i know u can feel it..... nyegehhhhh.....
22 minutes ago ·
Izza Syahirah

Izza Syahirah HAPPY BDAY IZAH............

5 hours ago · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
makseh izza hehehhe mmuahhhh
29 minutes ago ·
Farouque Zulle Ahmad
8 hours ago · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
tq abg senoir hehehhe
18 minutes ago ·
Daniel Ata

Daniel Ata happy bday to u!!!

8 hours ago · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
hehehhehe tq so much dany..... apa kaba??? sombong la u skrg...... miss u so much......
8 hours ago ·
Nurnikma Tuah8 hours ago · View Post · Remove Tag
Ferrero Rocher

Ferrero Rocher Selamat Hari Lahir! !

8 hours ago · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
makseh kak....igt kmk muka ktk hehehhe
8 hours ago ·
Ferrero Rocher
Ferrero Rocher
Hehe. . Ingat ka? Bgus2!
8 hours ago ·
Nur Amira

Nur Amira ePy beSday izzaH....hopE ur drEam wiLL comE truE...^___^

9 hours ago · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
makseh miera....syg ktk....hihihi
9 hours ago ·
Nurul Izah Ismail

Nurul Izah Ismail Sebak na jak....terharu,, Terima Kasih kawan2 ku semua....dah 23 ehhhh xcayak jak sa... pa2 pun kombawo...kasahamnida....luv u all so much.... mmuahhhhh

9 hours ago · ·
Enot Musfa
Enot Musfa
luv u 2...♥
9 hours ago ·
Zhaii Eiyra Alias
Zhaii Eiyra Alias
nyanyi lok..
ALLAH selamatkan kamu~~
ALLAH selamatkan kamu~~
ALLAH selamatkan nuRuL iZaH ismaiL...
ALLAH selamatkan kamu.. ^^,... See More

hepi befday..
moga pjg umO..
hepi2 slaloO..
♥ u :)
5 hours ago ·
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
makseh ndeq hehehhheh syg ktk heheheh
28 minutes ago ·
Ckirn Hee

Ckirn Hee Epi befday Izzah...May GOD bless you...wish luck in ur entire life...:)

9 hours ago · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
makseh ckirn....syg ko hahhaah
9 hours ago ·
Ckirn Hee
Ckirn Hee
syg awak jugak...haha...
9 hours ago ·
Ezza Mohd Nor Haddi

Ezza Mohd Nor Haddi apy birthday!...smoga pnjg umur & murah rezeki

9 hours ago · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
makseh ezza hehehheheehe luv u....
9 hours ago ·
Ezza Mohd Nor Haddi
9 hours ago ·
Enot Musfa

Enot Musfa happy besday!!!!!!!!!!!
♥♥♥

9 hours ago · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
tq my fren....luv u so much.... mmuahhhhh....makseh juak present ya???? pa dlm ya enot??? hahahhhaa xbuka gik... syg jak nangga pembalut nya hello kitty hehehhehe
9 hours ago ·
Enot Musfa
Enot Musfa
aie...bka la...dah leh bka dah present ya...
huhuhuhu
9 hours ago ·
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
syg...lak la...padah lok pa dlm ya hehehhe
9 hours ago ·
Wanieys Idarawanieys

Wanieys Idarawanieys happy becoming birthday fwen!!!!!!!!!!!!!!!!!
friendship 4-ever...lalalala(".)

Yesterday at 7:56pm · · · See Wall-to-Wall
Nurul Izah Ismail
Nurul Izah Ismail
ok huhuhuhu
Yesterday at 8:19pm ·
Enot Musfa
Enot Musfa
dah mntk dah...hahaha...
mntk ngan ktk juak...
hihihihihi
Yesterday at 8:19pm ·
huhuhu terima kasih kpd cma kwn2 ku yg wish kat FB......ada gak kat hp....hmmmm masih pagi lagi.... masih menanti kwn2 ku yg lain wish hahahhhahaa

My Dream......


hahahhahha dh genap umurku 23 tahun ari ni... 13 Jun 2010....adoiii rasa mcm x percaya je...dh tua aku ni...tidak!!!! muda lagi la....pa impian aku yg dah t'capai....rasanya byk gak yg dah aku capai....syukur ALHAMDULILLAH....atas segala nikmatnya...... antara yg ku dh capai...:
~aku dh sbg blajar ke peringkat ijazah....BHRM...Bachelor of Human Resource Management... tunggu konvo je la.....arap cma nye b'jln dgn lancar..
~beli kereta dgn duit sendiri.... huhuhuhu mcm xpercaye.... dh beli keta...walaupun hanya kancil yg cute 2 tp aku rasa puas ati...NCE 5637......demi nak keje part time gak.....part time kat Jusco Seremban 2....kat KIKO......jual baju budak2...pengalaman btl....
~dpt buat latihan industri kat SALCRA...mmg dh aim tmpat 2 hehhehhe sbb syarikat bsr lgpun ada elauan...
~dpt jln2 pusing sarawak...nama je org swk tp xhbs jelajah lagi....setakat ni dah sampai sibu.... tinggal nak jejak bintulu n miri je lagi pas2 hbs la jelajah swk hehhehe
rasanya byk lg la impian ku yg dh t'laksana.....tp kira 2 yg leh ku simpulkan hehehhe
yg xcapai lg:hmmmmm byk gak hahhahahhaha
~nak melancong ke seluruh dunia xpcly Korea, Japan n Taiwan.... gila sgt ngan negara 2.... hahaha teringat kat kwnku dany....He promise with me...if he become Pilot in future ..... he will give me a free ticket flight go to Korea, Japan n Taiwan..... Dany...i keep thay promise hehehhhe
~nak beli kereta Honda Accord....kereta impian ku hahahaha
pa2 pun nak buat yg terbaik..... nak bahagiakan dan balas jasa org tua ku..... Ya ALLAH Ya Tuhanku....permudahkanlah perjalanan hidup hambaMu ini....Amin...

Saturday, June 12, 2010

SMK AGAMA MATANG,KUCHING...

bilik darjah masa form1,2,4 n 5..... byk gak kenangan kat blok ni....hmmmm plg xdpt dilupa kisah kejar - mengejar ngan si dia..... hahahhha lucu betul......sbnrnya bukan merajuk pun saje nak uju si dia hahahahhaha......bila ingat kenangan tu mst nak gelak....
ni blok masa form3... ingat lagi time 2...1st time kita org kelas campur laki n perempuan... sbb form1-2 xcampur laki n perempuan..... masa 2 Tingkatan 3A...kelas atas la konon.... digelar kelas berhantu oleh budak kelas lain....sbb senyap je hahhaha malu nak bersembang ngan budak laki.... lps bpa bln baru kita org rapat ngan budak laki.....
tempat ni pulak digelar 'gajah menyusu'....tempat laluan pelajar lelaki time hujan..... byk kisah gak tempat ni.... huhuhu tmpt 'date' gak zmn dulu.... haahhahha time 2 pengawas,main hentam je peraturan sekolah....ishh nakal betul la aku ni hahhahhaa
surau sekolah.....mcm2 kisah..... plg xdpt dilupa.... cikgu Abang,ketua warden kita org time 2 nangis dpn cma pelajar..... tragik btl la..... ye cikgu yg plg ditakuti oleh cma pelajar mengalirkan air mata......salah pelajar gak nakal sangat....tapi ALHAMDULILLAH.....skrg kita org cma dah b'jaya......
dewan makan...tempat menjamu selera....ada tv dah..... menu plg best ayam goreng.... ingat masa Uztaz Deraman jadi pengetua...ada aiskrim hahahah mewah btl makanan.... tempat ni gak kenangan bagi ku..... peristiwa b'laku masa exam SPM huhuhuhu btl2 xsangka dpt Surat Cinta dr si dia hahhahahha sjk 2 la b'mula ksh kita org...aishhh mcm2 je....
huishhhh hebat btl dah da mesin basuh...... maju btl....dulu kita org basuh guna tangan je....
pa2 pun sekolah ku ini bertambah cantik...... lau la masa leh di putar balik nak kembalikan zaman sekolah kat cni dulu...... kat cni la jumpa kawan2 ku yg baik..... juga si dia hahahhahha
enot,ida,segeh aisyu,mimi,ani,ezza,izza,jiah,ckirn,memek,along,biatul, bedot,gyah, nir,eton, shiel, bona, nazza, nisa kasih, nisa halim, azzah, cbet, anne long, anne zu, kt, nike, nasir, paie, amir, biduk, wak, asrul, arol, ajid, rame na jak eh.... xkabe nak sebut cma.... miak SMKAM BATCH 04 mmg best...luv u allll.....muahhhhh