daebak ^_^

Monday, June 28, 2010

Kim Bum~sweety...

Anneyong Hasseyo......... dgr lagu ni dulu sblm aku nak b'celoteh heeeee.....♥♥♥♥♥♥
video

hehehehe lagu ni mmg best....... sgt gila rasanya bla dgr lagu ni.... cma perasaan b'cantum hahahhah feeling je hukhuk mcm jiwang la plak..... lagu ni dipetik dr drama korea Boys Over Flower(BOF).... sbnrnya cta ni adaptasi dr drama yg popular kat Taiwan~Meteor Garden..... jalan cta mmg sebijik... tp aku lebih suka versi korea....aku mmg gila dlm cma benda yg da kaitan dgn korea ni.... niat di hati mmg nak je pergi Korea...tp skrg xmampu lg la~duit xde...lau da org yg sanggup sponser tiket flight ok gak wakaakakaka........
bila sebut cta pasal drama BOF ni...aku tiba2 jatuh cintun kat mamat ni....watak dia xla watak utama.... tp entah tgok dia sweet sgt...... mata dia..aduhhhhh comel nye...... senyum nye mampu buat cma org cair..... realy like KIM BUM....aku jadi gila sgt kat dia....tanya dgn cma kwn2 ku hahahhaha sampai dia org glr aku isteri KIM BUM...wakakakkka perasan je kan??? ala tp ku xkesah janji aku hapy hahahhah...hampir cma la wallpaper ku dipenuhi gambar kim bum..... sgup menatap Google lama2 sbb nak cari pic kim bumyg d best.....


ni salah satu pic yg aku edit hahahhahha gila kan??? tp aku selit gak watak2 lain yg ku minat.... pic aku 2 aku ambik kat PICC PUTRAJAYA ,KL.... tmpat 2 mmg best...aman je....angin sepoi2 bhs mmg best jd tmpat lyn perasaan.... jiwang nye wuhuhhuuhhu ^_^bila ambil pic b'ltr blkgkan jambatan 2 mcm ala2 London Bridge....mmg cantik....aku siap t'byg2 tmpat ni la 1 ari nanti akan jd tmpat propose aku hahahahha jauh benar m'gelamun.....aku mmg suka m'gelamun sambil2 berangan hahhahhaha tp xla sampai org kata angan2 Mat Jenin.....
nak tgok x pic kim bum aku yg comel???? heeeeee


huhuhu comel x??? comel kan....sgt suka sama dia.....arap Kim Bum terus maju...... xsaba nak tgok drama n movie baru lakonan dia.....wish He gud luck..... Haja2 khuite.... fightim!!!~~~~@

No comments:

Post a Comment