daebak ^_^

Monday, July 19, 2010

catatan harianku~

heeeeeeeeeeeeeee aku suka la nak mulakan sumtink dgn sebut ayat tu heheheh( kat tempat kerja aku pun aku buat macam tu hahahha siap supervisor aku tanya nape suka buat mcm tu ahaksss mst org igt aku giles hhehehhe aku mmg giles n poyos ckit....nak hilangkan stress so sengih ala2 bagi senyuman ikhlas...heeeeeeeee)
Hari Isnin biasanya jadi hari yg plg malas bagiku.....tp aku bangun awal la hari ini hehehhe.....
bila sampai kat tempat kerja.....biasala perhimpunan pagi dulu (aku penat la b'diri huuuuuuuuuuu nak tau sbb ape?? malu arr nak ngaku....ngeeee aku try guna pakai kasut tinggi ari ni poyos je xcly wedges je...la yg tapak rata tp tinggi...sesaje nak try huuuuuuuuuuuu)....
pastu keja byk tunggu aku.... aku kena print out kertas keja anugerah kualiti ketua menteri(untuk rujukan library...syarikat tmpat aku kerja tu ada library....best x???) oleh kerana printer kat level aku dh kehabisan toner terpaksa la aku naik ke level 3...mula2 aku kat bahagian kejuruteraan(aku suka bhgian ni sbb pekerja dia ramah....aku lbih rapat dgn pekerja bhgian ni dr bhagian aku attach)...pastu akibat terlalu byk yg aku kena print.. toner printer EPD(Engineering& Production Depart.) pun habis~haishhh nasib badan dh la berat buku2 yg aku kena print.... nak tak nak terpaksa gak aku menapak k Bahagian Peladangan dh la dgn kasut tinggi aku 2 ngeeee rasa model jap...sambil2 print benda alah tu aku msj la dgn kwn baik aku heeee aku suka usik dia dengan abg burger(nama samaran)hehehhe mcm2 kisah je........
pastu byk lagi la keja yg aku kena buat....mata plak ngantok je.....huarghhh balik rumah kena masak plak....

aku rindu la zmn study dulu.....leh je bawa gaya sempoi.... nak pakai ape main tibai je..... lau malas masak pun mkn maggie ke tapau ke....skrg huuuuuu no excuse no reason kena buat gak hahahhahahha dat is life....moga hari esok akan lebih baik dari hari ini.....

renung- renungkan...... moga kita semua sentiasa di bawah perlindunganNYA...Amin.....

~peace,may ALLAH bless♥

No comments:

Post a Comment