daebak ^_^

Wednesday, July 14, 2010

emosi....

hmmmm rasa lama nye ku dh x b'blog....kira skrg ni zmn canggih cma click je...lau dulu diari la tmpt luah perasaan so skrg blog la jd mangsa huhuhuhu busy sgt dlm bpa mgu ni n lepas...... arghhhh byk benda yg b'laku... dlm sekelip mata musnah je rasa segalanya....entah apa sbnrnya mksd ni..... minggu lepas igt nak duk rumah je sbb nak rehat...al-maklumlah busy je dgn practicum....tp my mummy ajak balik kpg ari sabtu(10 july 2010)....dad n adik2 bujang ku semua xjoin so kira ala2 women day la huhuhuhu gerak k Kuching dlm tengahari la.....hebat btl aku ni....rasa mcm setiap hari kena drive long journey(teringin plak nak drive kat sepang heeeeeee rasa mcm hebat je)......sampai je Kuching,mum ajak g Wisma Hopoh dulu sbb dia nak survey cermin mata.... la igtkn survey je skali dia beli terus huhu tp ok la sbb da sale.... n den lokasi seterusnya satok...da pasa sab2.... mum ajk mkn dkt SCR XPRESS dulu(tmpt ni mmg tmpt lepak family aku lau g kuching)....order mi kolok bsa la favourite 2......hmmm,teringat plak yg akak dia keja c2....nampak da 1 pompuan 2 mcm muka dia....lps 2 nmpk tag nama dia...sah kata hatiku mmg kakak dia.....nama unik je...tau nama pun dr fb....tiba2 hati b'debar-debar... entah kenapa....aku kdg2 xsuka bila dlm situasi mcm ni sbb jd xtentu je....arghhhhh nape la....pas2 mcm dgr suara dia(angau je aku ni,tp btl aku xtipu aku dgr suara dia).... aku pusing jap arah blkg aku>>>nampak btk bdn org mcm dia....aduiiii aku ni nape???? angau tahap xleh tahan ke??? tp serius mmg mcm dia.....tp......hmmm tangan ku t'ketar2...mmg gila tahap xleh tahan...... selesai je mkn byr kat kaunter akak dia cashier....hmmm shoping jap n terus balik kpg........... enjoy la sbb kat kpg mmg best dgn udara yg segar....otak jd fresh je...tp peristiwa tadi masih menghantui.......
Ahad>>balik rumah balik.....rehat...lyn fb jap...
Isnin(12 July 2010)>>>balik dr keje trs lyn fb hahhaha sbb ngah gila main game...Airline Manager... sbb suka sgt nak melancong....pas 2 rehat la buat keja pa yg ptt...pas solat,makan,iron baju heheheh sbg fb balik..... bila buka je Home.............Ya ALLAH....btl ke pa yg aku lihat ni??? In Relationship With____ ha,t'kejut je rasa....btl ke ni xmimpi ke....nape semua ni....aku jd sedih....air mata automatik gugur.....apa semua ni,,,,aku jd confuse...sjk bila plak dia da org lain???sah kwn sama tpmt blaja dia......gurauan apakah ini....rasanya kita org xde gaduh pun....hmmm,patut la pagi tadi termos aku tiba2 pecah(xde jatuh pelik pandai pecah)....mcm 2 gak hati ku......hancur spt termos ku yg pecah........................dua hari aku merana.....t'cari2 mksd semua ni... aku xmampu nak tanya p'kara ni kpdanya sbb aku xkuat......lgpn sedar diri ini serba kekurangan....
hari k3....ku tahu dr kwn baikku yg dia hanya main2 je....boleh plak...haishhhhh langsung xfikir perasaanku...ingat benda mcm ni leh bawa main ke????? dari kata2 nya aku tahu da sbb knpa dia buat mcm ni....tp nape dia xnak bgtau je pkra sbnr.....aku xkesah sbnrnya....aku leh terima apa je......entah la,,,biar ALLAH je yg tentukan..aku pasrah......redha atas segala ujian ini...pasti ALLAH hendak menguji ku lagi... tapi aku b'syukur kerna punya teman yg sentiasa di sampingku ketika susah....i luv u all my friend... friendship 4va............aku akur walaupun rasa sakit yg amat...(apa sudah jd pada Nurul Izah Ismail huhuhu gadis yg lasak n giler b'tukar jd lyn blues bila t'libat dgn perkara emosi)ngeeeeeeeeeeee i must b strong..... biar masa yg tentukan segalanya....aku sayang dirinya tp aku harus belajar utk melupakannya sbb bukan beerti aku membencinya tp kerana aku amat menyayangi dirinya........Andai itu takdirnya,aku terima..... Rahsia di hati tak siapa yg tahu.....mulakan hidup baru Nurul Izah!!!!!!

No comments:

Post a Comment