daebak ^_^

Saturday, July 17, 2010

kenali diriku~

heeeeeeeeeee kembali semula.....semalam xsempat nak berblog sbb penat sgt....jam9 mcm tu dh tido hehehehe smlm hari yg paling busy....sampai x terdaya aku dibuat nye.... dh gila punya semalam aku t'lambat bangun pagi(ni la akibat bila tdo lambat hehehhe asyik berblog je keje...bukan ape sbb aku dh set mind aku lau time keje ni kena tido b4 jam 12 mlm...dok asyik melayan blog hmmm xsedar jam nak 1 pagi... giles pya org huhuhu kelam kabut aku tido...dh sedar jam 4.50 pagi....tp ye la dok mls kata masih awl lagi smbg tdo balik...sekali sedar uishhh ambik ko,jam6.13 pagi dh.......kelam kabut aku dibuat nye nasib baik xlambat hehehhe biasa la aku kan bekas pemandu Formula 1 eheeeee tapi xlanggar peraturan tau...ngeeeeeee) bila sampai kat tempat kerja plak byk keja menunggu.....gila amenda la semua ini....semua org suh aku...hmmm lyn je la al-maklumlah pelajar praktikal kena la~)
yeeeeeee hari ini hari sabtu favourite day hahahahah puas tido hehehe aku dah ganti jam tido aku yg tertunggak selama ini hehehhehe(mcm la xcukup tdo je aku ni kan hahahha).....pas selesai buat kerja rumah...yuhuhuhuh masa utk blog....... lyn kuiz sambil2 main game Airline Manager,,,,
>>>mula2 aku nak kenal diri aku melalui bulan lahir heheheehehe  
Nurul Izah Ismail lahir di bulan Juni.
Berikut ini adalah analisis kasih sayangnya :
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ :Cerewet dalam hubungan.
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ :Selalu beremosi.
hmmmm fikir jap hahahhaa aku mmg sukar nak melukai hati org yg aku sayang sbb bila aku dh syg kat org tu dia adlh yg t'baik sbb aku ni cerewet ckit....tp sukar gak aku nak faham hati org sbb manusia ni rambut sama hitam tapi hati lain-lain....sbb tu aku suka lau orang tu terus-terang je ngan aku.... dari situ kita leh memahami orang lain dgn lebih m'dalam...mcm dlm ilmu pengurusan yg aku belajar kira p'kongsian minda ~brainstorming....... pastu pasal kumpulan darah lak....family aku kira semua nya penderma universal....a'aa baru aku teringat kwn baik aku pun kebanyakannya golongan darah O...(teringat masa sekolah menengah dulu....time tu kelas Biologi...kita org buat eksperimen pasal darah..hehehee berangan jadi doktor time tu.....cucuk tangan sendiri....n den test darah dengan cecair utk m'getahui jns darah...dari situ la tau aku ni geng O...kwn baik aku enot,aisyu n ida pun darah O gak hahahha kira org pun b'pesan lah sesama sendiri 'andai satu hari nanti masing2 perlu darah juz contact sesama kita org la...hmmmm rindu nye time dulu2........
Untuk Nurul Izah Ismail memiliki golongan darah O, berikut ini penjelasannya :
- Biasanya berperanan dalam menciptakan gairah untuk suatu group dan menciptakan suatu keharmonisan diantara para anggota group tersebut.:
- Dapat menerima dan melaksakan sesuatu dengan tenang. Mereka pandai menutupi sesuatu sehingga mereka kelihatan selalu riang, damai dan tidak punya masalah sama sekali. Tapi kalau tidak tahan, mereka pasti akan mencari tempat atau orang untuk curhat (tempat mengadu).:
- Mereka biasanya pemurah (baik hati), senang berbuat kebajikan. Mereka dermawan dan tidak segan-segan mengeluarkan wang untuk orang lain.:
- Mereka biasanya di cintai oleh semua orang, "loved by all". Tapi mereka sebenarnya keras kepala juga, dan secara rahsia mempunyai pendapatnya sendiri tentang berbagai hal.:
- Sangat fleksibel dan sangat mudah menerima hal-hal yang baru.:
- Mereka cenderung mudah di pengaruhi oleh orang lain:
- Mereka terlihat berkepala dingin dan terpercaya tapi mereka sering tergelincir dan membuat kesalahan yang besar kerana kurang berhati-hati.:
Dear Nurul Izah Ismail, di bawah ini adalah hasil Test Kepribadian Anda:
Siapa diri sejati Anda: Anda penuh energi dan kepercayaan diri. Anda tidak dapat diprediksikan, dengan suasana hati berubah secepat lautan. Anda mungkin kadang-kadang menjadi tenang dan diam, tapi tidak pernah lama.
Pandangan Anda pada diri sendiri:  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda turun-ke-bumi
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Orang-orang seperti Anda karena Anda begitu mudah
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda adalah pemecah masalah yang efisien karena Anda akan mendengarkan kedua sisi dari sebuah argumen sebelum membuat keputusan yang biasanya menarik bagi kedua belah pihak
Jenis pacar yang Anda cari:  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda seorang romantis sejati
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Ketika anda jatuh cinta
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda akan melakukan apa pun untuk menjaga cinta Anda benar
Kesiapan Anda untuk berkomitmen hubungan:  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda lebih suka mengenal seseorang dengan baik sebelum memutuskan apakah Anda akan berkomitmen untuk hubungan
Keseriusan cinta:  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda suka menggoda
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Berperilaku menggoda
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Menemukan lawan jenis ini sangat menarik
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Itulah sebabnya Anda akan selalu memiliki pengagum menggantung di lengan
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Tapi seberapa serius Anda tentang memilih seseorang untuk berada dalam hubungan dengan?
Pandangan Anda tentang pendidikan:  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda mungkin tidak suka belajar tetapi Anda memiliki banyak ide-ide praktis
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda mendengarkan naluri Anda sendiri
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Cenderung untuk mengikuti kata hati
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Sehingga Anda mungkin akan berakhir dengan pekerjaan yang tidak biasa
Pekerjaan yang tepat untuk Anda:  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda orang yang praktis
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Akan memilih pekerjaan yang aman dengan penghasilan tetap
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Mengetahui apa yang Anda ingin lakukan adalah penting
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Menemukan pekerjaan tetap melakukan hal itu
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda akan ditetapkan untuk hidup
Bagaimana Anda melihat keberhasilan:  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda yakin bahwa Anda akan sukses dalam karir pilihan Anda
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Tidak akan menghentikan Anda dari mencoba
Apa yang anda paling takut:  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda prihatin tentang gambar Anda
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Cara orang lain melihat Anda
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Ini berarti bahwa Anda berusaha sangat keras untuk dapat diterima oleh orang lain
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Sudah waktunya bagi Anda untuk percaya kepada siapa Anda
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Bukan apa yang Anda kenakan
hmmmm....kira da gak yg tepat pasal diri aku....... da byk lagi ni .... tengok pa plak pas ni eheeeeeee
Dear Nurul Izah Ismail, berikut ini adalah prediksi Horoskopmu Secara Lengkap di Tahun 2010 untuk Zodiak Gemini:
Ramalan Umum: Akan ada keinginan untuk berada di kepala dari segala urusan. Mereka bertindak cepat dengan kepercayaan diri tak terbatas mereka tidak akan ragu untuk mengubah apa pun yang mereka tidak menyukai demikian mereka adalah paling sesuai untuk menghadapi keadaan darurat.
Kehidupan:  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Mereka mungkin egois
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Kadang-kadang mereka agresif
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Bangga terburu-buru dan bertengkar
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Aksen mereka pada sarana dan bukan pada ujungnya
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Menjadi tanda peringatan mereka akan memiliki keinginan untuk memperoleh banyak dan pengeluaran juga
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Mereka memikirkan hari ini tetapi tidak pernah besok
Karir :  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Indikasi umum untuk karir yang sangat baik
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda memiliki imajinasi yang baik dan dapat mengajukan ide-ide Anda dalam berbagai format yang berbeda
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda juga akan melakukannya dengan baik dalam permainan dan olahraga
Cinta :  
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Yang penting hubungan baru mungkin dalam bintang-bintang untuk Anda Tahun ini
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Gemini
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Anda mungkin menemukan diri Anda bertemu lebih dari satu calon yang memenuhi syarat jika Anda keluar untuk beberapa hari libur pertemuan sosialhahahaha mcm2 je....heeeee suka gak bila baca tentang yg lucu...gila amenda la semua ni....tp layan je.... dat me Nurul Izah Ismail~peace,may ALLAH bless♥.....

No comments:

Post a Comment