daebak ^_^

Saturday, July 24, 2010

Khas buat sahabatku~ Azzie Shahreena...


Happy je aku bila dapat berita yg kawan aku nak kahwin... mula2 aku igt hanya gosip liar je ( ngeee sbb sblm ni pun aku pernah dpt cerita yg kawan aku dh kahwin skali xde pun xmasal aku plak yg ditanya oleh org yg kena gosip kahwin tu, paksa aku plak yg kena tanya mana dpt cta tu padahal aku dengar dari kwn lain heeee)... tadi aku call Azzie pas dapat no phone dia dari Mira.... mula2 aku ingat salah nombor sbb suara laki yg angkat heeee aku tanya la  'ermm,maaf ni no phone Azzie ke?' laki tu jawab ye.... pastu dgr la suara laki tu panggil Azzie... 'Deng,da call' hehehhe aku teka ni la calon suami sahabatku ini heeeee lmk gak aku tunggu... mst azzie busy.... pastu sembang ngan azzie tp aku cl no rumah dia plak sbb line kat kpg dia xda sgt.....kesian azzie....dia busy sgt sbb perkahwinan tu sepatutnya pertengahan bln8 tp dipercepatkan.....(tapi kira ok la kan,benda baik ni xleh dilengahkan ngeeee) dia tengah buat cenderamata untuk tetamu yg datang ke majlis dia esok..... sedih nye aku xdpt dtg.... jauh la lgpn xfamiliar ngan tempat tu... lau la aku x praktikal mesti aku dtg leh jln2 kat kpg enot skali hehehhe
Azzie rasa serba salah sbb dia kata byk gak kwn2 yg lain cl kata nape xjemput...cian azzie sedih je dia.... kawan2 yg lain xsalahkan azzie..... dia busy...al-maklumlah lepas je habis praktikal terus nak nikah..... seronok je dengar cerita azzie pasal bakal suami dia tu.... menurut cerita azzie, bakal suaminya tinggi, badan besar,syg sgt kat azzie...org swk kerja kat sabah, pas kahwin azzie kena la ikut suami dia g sabah... lgpn nanti mmg azzie nak balik sabah konvo~ (azzie study di UMS) heheheh azzie kata bakal suami tu nak baby cepat hahahahah gelak besar aku dgn azzie time ni....kelakar je dia mmg xberubah......
rindunya dengan azzie...lama xjumpa dia.... ingat zaman sekolah dulu....aku mmg rapat ngan dia...kita org sama pengawas...bilik pun sama heeee katil dia atas katil aku(katil bertingkat) kdg2 kalau datang aura takut heee dia suka tido kat katil aku hehehhe bayangkan katil single leh share 2 orang..... badan azzie xpe la mmg kecil tp aku...heeeee tp muat la hahahha dulu aku suka usik dia dgn Pejal kwn kta org gak.... hehehhe xsangka dua2 dh kahwin....azzie ni sweet sbb ada tahi lalat kat tepi bibir dia..... 

comel kan sahabat aku ni.....
azzie shahreena yg comel....

heeee azzie minta permission upload pic ktk di blog kmk ngeeee.....azzie pernah gah g rumah aku....yg paling xsangka...mak n bapa azzie rupanya kawan bapa aku kat maktab dulu...hahahha siap bapa aku cerita bapa n mak azzie mmg hanyat bercinta kat maktab dulu..kelakar...xsangka kecil je dunia ni...mcm berantai je,,,,,,

malam ni majlis belulut azzie....dia kata guna baju India malam ni...mst cantik.... xsabar tunggu azzie upload gambar kahwin dia....Azzie pesan kat aku jemput kawan2 yg lain terutamanya geng2 SMKAM SPM 04....
kira malam ni Azzie dah sah menjadi isteri orang...dah pikul tanggungjawab besar....semoga bahagia selalu...

Selamat Pengantin Baru buat sahabatku Azzie Shahreena.... semoga bahagia di samping suami tercinta... maaf sebab xdapat datang ke kenduri azzie....(azzie kata kat aku xpe nanti masa raya dia ajak suami dia pergi rumah aku....seronok nyer~)
~peace,may ALLAH bless♥

2 comments:

  1. selamat pengantin baru azie yg comel...hehe....i like this...

    ReplyDelete
  2. heheheh i like it to...kmk gik rasa kedak dalam mimpi...sahabatku dh jadi isteri orang.... kira da klaka ngan suami azzie jap...hmmm, his sound mcm penyayang jak.... moga azzie bahagia selalu~

    ReplyDelete