daebak ^_^

Wednesday, July 14, 2010

kuiz yg entah ape2....

 sebab kerana 2/3 hari ni aku moody je n mood sedih tahap gaban hb s kuiz aku main....xpercaya kat kuiz kat fb 2 sbb da yg kdg2 entah ape2 jer...tp try plak maksud nama anda hahhaha lucu je tp ok la kira terubat la sikit kelukaan aku ni bila baca result kuiz 2....ni gara2 t'pengaruh dgn novel Hlovate la ni(best sgt novel dia....mmg sempoi punya org.......aku suka sgt...) hahahha keputusan kuiz>>>>>>>>>

1.N - Sanggup menghadapi apa juga rintangan dalam mengejar impian
2:u - Seorang yang pendiam dan agak sukar berkomunikasi dengan kamu
3:r - Kamu seorang yang kuat bekerja
4:u - Seorang yang pendiam dan agak sukar berkomunikasi dengan kamu
5:l - Sering menarik perhatian orang yang berlainan jantina
6:
7:I - Setiasa perlukan perhatian orang lain
8:z - Sukar untuk dinilai perlakuan mereka
9:a - Menggambarkan seorang yang bijak
10:h - Mengutamakan kecerian dan kegembiraan dalam hidup
hahahhaa lucu je kan.....yg no1 tu kira ok la....aku mmg sanggup hadapi apa je rintangan dlm m'gejar impian.... Syukur Alhamdulillah kerana sampat saat ini apa je yg ku target t'capai...aku plan nak beli keta t'capai heeeeeee pas2 nak praktikal kat SALCRA t'capai(xsangka gak dpt sbb mmg officer SALCRA bgtau kat aku byk gak student yg kena reject)ngeeee syukur la...
2&4>>>hahahhah yg ni xleh terima sbb aku ni dr golongan yg byk cakap.....byk je cerita...tp lau di tempat/ suasana baru mmg aku agak pendiam sikit...ye la tempat baru kena la belajar dulu..pas dh biasa hmm perangai hantu datang balik hahhahha lau gelak mmg pergggghhh leh b'gegar bangunan hahhaha lebih2 lagi lau jumpa geng yg sekepala gila......
3>>>yup,kira kuat la....sbb nak dpt byk duit hehheheh sanggup buat part time kat Jusco Seremban 2 Negeri Sembilan....department aku Kiko jual baju budak2....best la....enjoy.....kira hampir 1tahun aku keje....aku ni xla kaki shoping...lau nak shoping pun kira 3bln sekali......tgok budget la...tp benda yg wajib aku buat ialah hang out melancong tengok tempat org n den ambik gamba.....pas2 tgok wayang wajib....da je movie baru,roger member pergi terus(tp 2 dulu masa kat seremban,dh kat swk x de peluang)....
5>>>wakkakaakkawkakakak yg ni nak buat aku gelak tak henti-henti.......tahap gila amenda la ni... ye ke aku ni sering menarik golongan yg lain jantina??? mcm...entah....no komen(lagipun aku still mode emosi sbb aku hilang 2 org kawan lelaki sekaligus....1 kwn baik 1 lagi soulmate......apa la nasib)
7>>>mmg sgt perlukan perhatian..tp lau masa busy xla sbb faham xkan kita nak paksa org duk di samping kita 24jam....cukup sekadar sokongan b'btk kata semangat pun sudah memadai.....i'm lucky coz have friend dat owez beside me when i feel down...........
8>>>depend pada situasi...tp yg dh kenal sgt siapa Nurul Izah ni mmg dh masak perangaiku....heeeeee
9>>>heeeeeeeee nak puji diri sendiri la....bijak ke???? bijak kot hahahhah kira ok la thp kebijaksanaan aku.. pandai urus masa n wang ngeeeee(nape?? xcaye??? tanya la kat kwn2 ku hahahahha)
10>>>100% tepat...sbb aku sukakan keceriaan n xsuka pada suasana yg hambar...sbb 2 aku sanggup je nak m'galah lau da perselisihan faham...xsuka nak gaduh lama2 xceria jadinya...tp lau perkara 2 dh tahap melampau yg xdpt diterima leh akal mmg aku xdpt la nak excuse...pantang aku!!!!!!
~huuuuuuuuuuu merapu je aku ni...tp 2 la aku,,,,I'm Nurul Izah Binti Ismail.......... Peace,May ALLAH Bless..

No comments:

Post a Comment