daebak ^_^

Sunday, July 25, 2010

minggu baru - semangat baru...

cepat je rasa nye masa berlalu....pejam celik sekarang ni dh penghujung bulan Julai.... Ramadhan semakin menghampiri kita...... xsabar rasanye..... ertinya dh nak masuk dua bulan aku praktikal.... hmmmm tinggal dua bulan lagi.... uarghhhh final report....... huuuuuuuuu aku kena buat dua report la... 1 utk UUM dan 1 lagi utk company tempat aku attach~SALCRA...... hmmmmm kena mula dh minggu depan..... bahan dh da juz aku perlu taip n edit je ngeeeeeeeee
esok hari Isnin di minggu yg baru... kena la semangat baru..... harap dapat gak belajar sumtink yg baru heeeee rasanya esk pejabat aku still sunyi lagi sbb staff yg lain g travelling da exhibition kat Betong,Swk.... yeeee kira aku under limited control lagi.... heeeeee kira bebas ckit la nak buat keja lain.... aku suka baca novel bila da je masa lapang.... tp sejak awl bulan Julai langsung xde masa aku nak baca novel.....haishhh novel 5 Tahun 5 Bulan yg ku mula baca dr hjg bulan Jun tu pun xhabis2 lagi aku baca dok byk sgt keja nak buat..... lau kebiasaannya aku ni uishhh pantang da novel depan mata.... mst baca sampai hbs baru puas ngeeeee novel yg aku beli minggu lepas~Kau & Aku pun xbaca lagi..... da 2 novel baru aku yg xsempat lagi aku baca.... cian kat novel aku tu masih kat rak lagi heeeeeeee
aku nak tido tp tengah tunggu mira post pic sahabat ku azzie yg kahwin ari ni... 
yeeee mira dah post gambar... 

mira n baby irsyad with azzie........
cantik nyer sahabatku ini.... semoga bahagia di samping suami tercinta...
rasa sayu je tengok pic kahwin sahabat aku tu...ye la sbb xdapat pg ke kenduri dia.... ku doakan dia bahagia hingga ke anak cucu..... dh lewat gak ni...heeeee time tu sleep yeahhh lau lambat tdo takut bangun lambat plak esok heeeeee

 

semangat untuk esok... berjuang selagi mampu..... moga esok akan jadi yg lebih baik dari semalam....
~peace,may ALLAH bless♥

No comments:

Post a Comment