daebak ^_^

Saturday, July 24, 2010

stay up...

heeeeeeeeeeeee mentang2 esok xkeja aku stay up.... mata ngantok sgt2 tp bertahan gak ngeeee mst pelik kan pa yg aku buat.... aku tengah tunggu harga minyak turun heeeeeee nak beli minyak dh nak hbs minyak petrol syarikat aku.... hahahhahahha cuba teka business pa yg aku buat..... kena pandai arrangge lau x bankrap la company aku.........
aku ngah gila main game 'Airline Manager'....ala2 nak jadi mcm Tony Fernandes la..... game ni pasal kita bina company kapal terbang...... mcm Airasia...Now everyone can fly heeeeeee... company aku plak Kenyalang Airways....semangat Sarawak......motto plak aku xfikir lagi heee sbb aku kena fikir gain profit dulu pas2 baru aku fikir hal2 sampingan.....
kena patient gak la nak jd businesswoman ni....ye la nak kena compare harga minyak dunia, kena advertise company kat mana2 media...... buat investment la....ceh kira aku berangan betul2 la nak jd mcm Tony Fernandes heeeeeeeeeeee
aku suka kat benda alah nama flight ni...sbb aku suka melancong...... kat rumah aku da gak koleksi flight ni hehehheeeehh cpt la turun harga minyak....bekalan hampir habis takut flight aku xdpt terbang huuuuuuuuuuuuu
hahahahaa giles....byk story nak share tp esok pagi la hehheheeh tp lau lambat tu faham2 je la weekend heeeeeeee ngandor time.....ahaksssss
adios...c 2morow.....

~peace,may ALLAH bless♥

No comments:

Post a Comment