daebak ^_^

Sunday, August 15, 2010

gambar zmn hingusan~

hari ni dah 4 hari umat Islam b'puasa....
amacam.... ok ke????
huhuhu rasa nya ok je kan..... x ponteng puasa tau....
rasa sunyi la hari ini tanpa kehadiran....heeeee Epilog Syurga Cinta la~
tiba2 mode mengimbau zmn silam datang lagi.... semalam aku imbau zmn belajar >>degree....
hari ini aku imbau kenangan zmn sekolah menengah plak.....
sahabat aku ( Yusoffie Yusop) tag aku kat facebook hahhahahahaa
gamba kita org zmn dulu la...

geng2 pengawas bersama pengetua... abbi Ustaz Alias & Ummi.....
hmmmm,rindu nya kat sekolah dulu bila tengok gambar ni......
tak sangka ada gak yg masih simpan.....
gambar ni di ambil masa kita org buat majlis utk meraikan pengawas..... 
kira sebelum kita org letak jawatan rasanya.... 
hahhahha aku pun ingat2 lupa...
tapi betul rasanya.... sbb ni hjg tahun dekat2 nak exam SPM....
sbb da perlantikan baru utk pengawas lps tu.....
seronok la time ni hahhahahhaha gila je...
aku yg plan buat game kotak muzikal...
last dia org kenakan aku balik..... hahahha 
tapi  abbi Ustaz Alias cover aku heeeeee
mmg kenangan betul......
makanan pun sedap sbb Ummi yg masak.....
kira majlis tu betul2 Abbi & Ummi yg support cma....
terasa dihargai hahahhaha
SMK Agama Matang is the best school~
The place that we learn more about life....
We become mature....
Share feeling and emotion...
Know sweet friend...
AND
my 1st ......

special thank you for my friend>>> Yusoffie Yusop 
coz share dis pic... nice pic....
i'm luv it so much
with note>>(mun da pic lain xlupak tag pie heeee)
kawan2 SMKAM yang lain,,,
jom kita ungkit kembali cerita suka dan duka..
zaman sekolah dulu heeeee

~peace,may ALLAH bless♥


3 comments:

  1. salam...waaa...rindunyer ngan zmn sekolah...kmk da juak nyimpan few pictures p lak usha2 jak blog mek..hehehe
    sebut ummi n abuya..hmm dh brapa taun dh ,x jumpa..ndeq mala jak ningas nyurh g sia p ntah bila ndak ka..hope dapat mek sampe sia..maklum umah ya dh asa umah mek juak..hahaha

    ReplyDelete
  2. ya ka .... mun da post jak...lak kmk usha juak blog ktk hehehhehhe rindu ooo zmn blaja lok heeee

    ReplyDelete