daebak ^_^

Thursday, August 26, 2010

Jejak Kasih~♥

Anneyong.... Bersua kembali hehehhee hari ni semuanya b'jalan dgn lancar....
pagi tadi pun relax je drive g keje.... kira xla rushing mcm semalam.... tapi, keje xbanyak sangat sbb dah siap so aku boring la ckit tadi kat office. dah la rasa mengantuk giler, hmm mmg aku terlena gak sekejap tadi eheee tapi tersedar sbb some2 next me seru namaku hahahahha....boring siot.... jadi untuk m'gelakkan boring aku layan la FB kat hp....setelah dipersetujui oleh org2 penting, aku telah tetapkan hari kita orang akan b'buka puasa ramai2 nanti ialah pada hari Sabtu iaitu pada 4 September 2010 b'samaan dengan 25 Ramadhan(ehehee mcm nak umum raya la plak) tapi tempatnya belum ditetapkan lagi...masih dalam p'bincangan... so, lau dah conform nanti aku akan umumkan erk heeeeee

semalam aku dapat kad raya...hari ni pulak aku dapat tapau untuk b'buka puasa.... tapi aku xtahu la dari sapa sebenarya sbb masa tu aku kat bilik fotostat(time nak balik je mst da je keje...layan je la...arghhh kena sambung plak pasni huhuhu) bila aku tanya teman office aku(Erica), dia kata da orang tu suh bagi kat 'Baby' hmmm lucu je nak gelak je aku hahahhaha esok la aku tanya kat orang tu...rezeki bulan ramadhan.... kira hari ni balik keje lambat sikit...

geram nye aku,pas buka puasa ingatkan nak tengok Epilog Syurga Cinta jap, tapi cari punya cari entah remote control hilang ke mana...eee ni keje adik aku la ni, main letak suka hati dia je.... pasrah la xtengok tadi~ dowload je la nanti... pastu g la Surau Al-Hana (kpg Munggo Limo).... bila nak b'baris masuk dalam 'sof' rasa mcm kenal je org tu ( sblm ni aku dah perasan, tapi aku takut salah orang... mana tahu pelanduk dua serupa kan.... sbb aku tahu dia tinggal kat kpg lain heee)..La,kwn lama aku rupanya... Faslawaty Junaidi @ cmoy... jejak kasih jap kita org...syahdu je rasa nya.... kecil nye dunia ni.... rasanya dh 5 tahun aku xjumpa dia... last jumpa dia masa form5 la kiranya.... seronok je rasa jumpa kwn lama... terkenang zaman dulu2... ingat plak aku kat satu prasa ni 'Ikan dilaut, Asam di darat, dalam periuk bertemu juga' eheeeeee
itulah kurniaan ALLAH...DIA yang maha mengetahui segala-galanya..... moga persahabatan kita ni akan diberkati sampai bila2....

~peace,may ALLAH bless♥

No comments:

Post a Comment