daebak ^_^

Sunday, August 29, 2010

Khas buat Sahabatku~ Majenah Mustapha a.k.a Enot

28 Ogos 1987, lahirlah seorang puteri yg diberi nama Majenah... Dijaga dengan penuh kasih sayang dan diberi didikan yg cukup melitupi ilmu duniawi dan akhirat.... heee enot mcm nak b'cerita jak hehehhehe ari ni spesial version cikit nak cakap sarawak~

dari kiri: besday girl (Enot), me, aisyu segeh
Hari ini 28 Ogos 2010 genaplah umur kitak 23 tahun...hahhaha dah tua beb sama taraf dah...... thanks coz owez b my side... kitak la yang memahami sapa kmk sebenarnya...lagipun mun da pa2 kitak lah orang 1st yg kmk akan share...thanks once again... moga ktk success selalu... mun dah posting lak mst byk gik cabaran yg menanti... byk kenangan yg kita kongsi b'sama heee kdg2 senyum sorang2 mun ingat eh... kenangan plg terasa kat hati tok bila kita3(kmk,ktk,dik paie) diberi peluang merasai keajaiban~ miracle is happen... thanks ALLAH coz give us a chance hehehehe suh kita makin rapat jak.... sweet sour memory.....

words 4u>>>>
We have been friends for so long, so im not sure where to begin, we have been through so much, through thick and through thin
Together we have laughed and even sometimes cried we have talked about so much while we sat on your swings outside.
when life gets confusing as it often seems to do i no if i cant figure it out then i can always turn to you.
your the kind of person who can turn anything bad into something good you always know just what to say just like a best friend should

Persahabatan yang sejati akan membawa kepada kerinduan yang abadi
Orang yang rugi ialah orang yang tidak memperoleh sahabat…
dan yang paling rugi ialah yang ditinggalkan oleh sahabat
Sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan
Tanpa persahabatan, percintaan akan berakhir
Tetapi tanpa percintaan, sahabat boleh kekal
Oleh itu, hargailah persahabatan yang terjalin
Kerana sahabat mewakili suatu kekuatan
Sahabat yang paling baik adalah
Diri kita yang sendiri tahu menilai setiap apa yang kita lakukan
Hadiah yang beharga dalam erti kata sahabat yang sebenar
Adalah memberi yang terbaik dari diri anda sendiri
Bergaullah dengan manusia sebaiknya
Sehingga kalau kamu mati mereka tangisi
Dan kalau hidup mereka selalu merindui kamu
Yang indah itu pertemuan
Yang manis itu kemsesraan
Yang pahit itu perpisahan
Yang tinggal hanyalah kenangan

No comments:

Post a Comment