daebak ^_^

Saturday, August 21, 2010

lagu best....

heheheh lau korang tanya kat kwn2 aku... 
pa lagu best yg aku maksudkan......
mst dia org akan kata lagu korea, lau x pun lagu english.......
hehehehhe tapi kali ini lagu best nyer....cuba teka....
heeeeeeeeee lagu melayu la....hahhahahaha
bila dh jadi driver long journey ne...
peneman setia aku di dlm keta mst la pemain cd aku....
lau dh ulang byk kali cd tu boring gak aku....
radio channel fav aku mst la Hitz Fm...
tapi kat swk ni xpcly kat kwsan aku frekuensi xbpa elok la....
so layan je la Hot Fm......
satu hari tu heee kira dlm minggu ni la (lama nye x b'blog.... minggu ni busy la.... lagipun minggu plg tension aku!!!)
mula2 aku ingat mcm sajak tau sbb intro lagu tu mcm penyanyi berbicara je...
muzik pun best....gud arrangment la...
thump up 4 penulis lirik & pengubah lagu....
kali pertama aku xperasan la plak tajuk lagu tu... 
juz tau penyanyi Faizal Tahir....
kali kedua baru perasan....tajuk lagu~hanyut,,,,,
hmmmm mmg best la lagu ni.....
like everything bout dis song~lyric pun sempoi...dlm je maksud...


Harus bagaimana lagi...
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku
Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua
Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa
Chorus
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja
Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku
Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu
Ulang Chorus
Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka
Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

No comments:

Post a Comment