daebak ^_^

Sunday, August 22, 2010

list for syawal~

hehehe hari ni dah 12 hari umat Islam berpuasa.... hmmm, kira tinggal 18 hari lagi nak sambut syawal....
cepat nyer masa b'lalu..... rasa tak percaya je.....
minggu ni pun minggu last di bulan Ogos, ertinya 1bulan lagi life aku as a student......heeee
pastu uhuuuuuuu lps htr final report leh la relax ckit....
tapi kena cari kerja cepat sbb byk lagi plan yg harus dilaksanakan.....
oit,kawan2 aku...bila erk nak g shoping raya??? hmmm, tak tahu la nak shoping kat ne...
sbb sblm li aku mmg akan shoping sakan kat KL... tempat glamour biasa la Jln TAR....Sogo...
Kdg2 sampai ke Chow Kit.... pastu sambung lagi kat Terminal One,Seremban....Jusco....
kat Sarawak ni, tak tahu la nak shoping kat mana.... kawan2 ku tolong suggest kat mana????
pastu da plan nak buka puasa ramai2 gak.....
biasa nya lau plan mcm ni idea dtg dr Enot... pastu master mind nyer aku.....
ahli2 kita org plak heee yg harus ada... Aisyu, Anne,Mimi.... 
member2 lain plak da gak yg menyelit sekali skala....
Mimi, Enot, Idarawani, Aisyu, Nazzahiyah, Me (Izah,heee), Nadia (my cousin), Anne
senarai ahli2 yg slalu hang out with me heeeee.....jom plan utk shoping syawal ni....
 sebelum shoping kena buat list dulu hehhehe takut nanti over spend.....
my list: 
1) Baju Kurung~ dh htr kat kedai suh org kpg buat...arap2 siap la....
2) kasut, Handbag~yg ni xda lagi....xtahu la nak beli kat mana....tolong suggest....
3) tudung~ dh da...juz nak tambah tudung colour coklat je...heee dh suh Ida beli....
4) kek & biskut~mmm nak buat sendiri... mayb last mnt baru nak beli kat tempat biasa hhehehe
hmmm tu je kot list aku utk raya kali ni..... harap semuanya b'jln dgn lancar......
kena cari org yg nak sponser aku hehehe adik aku dh janji nak tanggung separuh hahahhahaha
dia dh keja sng la... aku ni still study lagi la kiranya kan....
elauan yg aku dapat tu pun utk bayar kereta & broadband dh habis heeeeee
ok set....arap xde t'tarik dgn benda lain yg bisa m'ganggu belanjawan aku ni hehehhehe

No comments:

Post a Comment