daebak ^_^

Monday, August 23, 2010

suasana balik kpg...

tahun ni xdpt la nak merasa kemeriahan suasana balik kpg..
hehehhe sbb mmg dh kat kpg pun skrg....teringat kenangan raya lepas......
malam sebelum balik kpg(sarawak) kita org mmg enjoy sakan hehehe.... 
shoping last mnt kat jusco...
tapi xdapat lama sbb kita org dtg lambat.....
buka puasa kat KFC,beli barang sikin pastu balik....
aku, dayah, abg long.... with my car hehehhe sempat lagi pose kat parking JJ...
pastu kita org ingatkan nak balik rumah terus...bila hantar abg long kat rumah dia... sebelum tu aku ada beli bunga api & mercun...so ajak budak2 rumah abg long main skali...gila je...kelakar.... mcm budak kecik betul... tapi happening la....da la sorang tu heee takut.....dia xmain juz jadi tukang ambik gambar je.... guess who??? budak manja kita org hehehheee
ceria je kan...hahahah xpcly muka Hadi.... percaya tak ni kita org... mcm kanak2 ribena je eheeeee
pas selesai main bunga api ingat balik rumah terus..tiba2 last minit plan.... dia orang ajak lepak... sebelum balik kat sarawak kononnya hehehhe....
so next destination>>>> Tasik Seremban..... huhuhu
gambar ni da problem ckit hehhehe air pancut kat belakang tu... cian Dany,, kamera dia kena masuk air tapi nasib baik xda pa2
best capture...hahhaha pastu semua lari sebab kaki kena gigit oleh semut api hahahhaha
habis kawasan tasik seremban tu kita org pusing....sembang2 sambil ambik gambar hahahhaha langsung xfikir penat... sbb esok nye nak naik flight balik..... 
rasanya sampai rumah dalam jam3 pagi kot hehehehhehe
tu pun xdapat tdo... main mesej lagi kat rumah hahhahaha..... 
esok nye awal bangun.... abg long & segeh (Fredrick) hantar ke LCCT....
eh termasuk dayah n 'grashoper'heeee meriah je...
kereta plak aku suruh segeh fred yg jaga...... mmg seronok la suasana balik kpg masa tu.... awal je aku mengarut pasal raya hehhehe mood raya tetiba datang..... tadi masa g kedai.... 
dah pasang lagu raya la.... sayu je hati.... 
moga raya tahun ni meriah gak~

No comments:

Post a Comment