daebak ^_^

Sunday, September 5, 2010

confuse!!!

Huarghhh ari ni dah 26 hari umat Islam berpuasa, ertinya tinggal empat hari lagi nak raya!!!! aku tengah confuse ni..rasa macam nak ambik cuti je raya ni TAPI uarhhh confuse...confuse... inilah nasib lau dah keje %%###@* lebih2 lagi student praktikal macam aku ni... aku tanya gak kawan2 aku yg lain hmmm ada gak yang ambik cuti sampai 7 hari................. ala.... macam mana ni... aku nak gak cuti... xbest la cuti tiga hari je..TAPI aku xberani la nak cuti lebih2... bukan apa sebab lau tengah Latihan Industri pelajar tidak dibenarkan ambil cuti. aku dah rujuk ngan lecturer aku pasal perkara ni...dia kata kalau musim perayaan pelajar kira diberi kelonggaran untuk ambik cuti tapi xleh lebih dari 3 hari....arghhhh TAPI (byk je tapi aku ni sbb mmg confuse giler) aku takut akan mempengaruhi markah untuk LI ni...aku target utuk dapat A for LI ni so kira ala2 nak perfect la attendent huhhu kalau aku dapat A mmg membantu giler la nak naikkan lagi pointer aku... cuba bayangkan LI ni kira 6 jam kredit kalau dapat A huh mmg byk la naik pointer aku......aishhh bila fikir je pasal kerja & raya ni mmg aku raya nak pecah kepala... minggu ni mmg orang dah start cuti pun.... tolong aku!!!!!! macam mana ni..... confuse.........
dah la raya ni byk planning nak buat......aku kira fikir gak xpe la minggu ni kira la tak yah cuti... so 10/9 la baru aku cuti huhuhuhuhhu berkorban la kejap.... member sekolah plak ajak konvoi raya ni... disebabkan kawan aku Hairul yg mmg xleh nak enjoy gak sbb da exam... exam dia habis dalam raya ke 4 ( seingat aku la yg ida bagitau heee) masa yg free kira raya ke 7, 16 September..hari khamis sbb M'sia Day... aku fikir gak rasa nak mohon cuti hari Jumaat minggu tu,kira leh la sambung cuti... hmmm boleh ke tak erk.... arghhh penin kepala aku memikirkannya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment