daebak ^_^

Sunday, September 5, 2010

Majlis Berbuka Puasa~

Finally, it happen..hmm bukan senang nak uruskan majlis ni, mmg memeningkan kepala gak.
Tapi semalam b'langsung gak majlis kita org..
Majlis Berbuka Puasa bersama
geng SMKAM Batch SPM 04..
Kira da 15 orang la yg datang... tu pun ada yg last mnt cancel walau apapun semua nya b'jalan dgn lancar. sebelum ni bukan main pening lagi aku nak decide tempat untuk b'buka puasa, nasib baik da Enot untuk menolong aku hahahha kira supporter dan org penting la.... pilih punya pilih kita org akhirnya sebulat suara memilih Bimmers Steamboat b'hadapan dgn SMK Petra Jaya area Jln Gita
Nak tolong promote sikit hehhehe sapa2 yg craving pasal seafood tu leh la g sini. da dua pakej:1) lau xnak termasuk air juz RM 19.90 seorang 2)lau termasuk air RM 21.90 seorang... korang leh makan apa je until full unlmited time hehehe
Sebelum tu, kita org solat maghrib dulu kat Masjid berdekatan. Usai je solat maghrib baru ramai2 gerak ke Bimmers(tu pun ada yg dah makan huhuhu) sambil2 makan sempat lagi kita org bersembang and capture pic huhuhu kira tu yg penting untuk kenangan.
Antara pic yg sempat aku capture heee>>>>

Ada kek ^_^ American Chocolate~ Thump Up for Norjas Bake House(area E-mart)
Atucara memotong kek oleh Enot & Ida hahahha Pejal & isteri kena balik awal so sblm tu kena makan kek dulu heee
so sweet esspecially Aisyu dgn gaya rambut koreanya hahhaha
ngah makan pun sempat lagi pose eheeeee

Jeny &kawannya, Piee....

sweet couple batch kita orang hehehhe Ida & Hairul... bila nak ke jinjang pelamin??? hehehhe
 Terima Kasih buat teman2 yg sudi datang>> Pejal & isteri, Lai & kawannya, Hairul, Ida, Enot, Anne, Afiq, Khalid, Piee, Zailizan, Jeny & kawannya, Aisyu( walaupun sekejap)...
korang mmg sporting la... 
lau da masa terluang lagi raya ni hehehhe next planning... leh ajak member lain gak..
lau raya senang cikit nak kumpul ramai2 sbb semua dah cuti raya dan balik kampung..
~peace,may ALLAH bless♥

1 comment:

  1. credit tO izzah..heheh..sOri x dpt lmk2 nk lepak ngn takowg..umah jaOh baa..hahah..btw..gud jOb!!hee~~

    ReplyDelete