daebak ^_^

Tuesday, September 7, 2010

Tik..Tok..Tik..Tok..

Counting day huhuhuhu tomorrow is Wednesday that mean Syawal just around the corner and Ramadhan is ready to say good bye to us,,,,feel sad(Ramadhan is very peaceful month for me),,,, sincerely, not realy feel raya day dis year maybe b'coz still work until dis Thursday. Luckly,it half day of working time so I gonna go back home 1.00 pm...lolzzzz still the same for me ahaks but it is a opportunities for me to excape from help my family hahahhha so lazy la me thinking like dat lorrrr * (lagipun semua kerja dah selesai pun, tugasan aku juz tinggal nak buat satu kek je lagi~Kek Lumut...) Hari ni aku busy ckit kat tempat keja, jadi akauntan jap posting all about store item movement and then closing for August 2010. Learning about inventory system, balance the price, make sure no negative and check either all the store item issue is same with requisition or not. $$$$$$
Math+ account+finance+statistics hehhehehe best!!!!
teringat pulak hahha pagi2 lagi sebelum pergi keje, dad dah bagi duit raya kat aku hahha awal nyer~ rezeki di pagi hari ngeeeee hari ini gak supervisor aku bergurau dengan aku( bukannya apa, aku takut sikit kat supervisor aku ni, biasa la chinese woman ada strict sikit tapi dia ok je, juz aku ni yg xberapa biasa dgn dia.) dia suh aku minta CBG nanti attach la kat SALCRA lagi hahhaha nanti la aku fikirkan..tapi aku nak tempat baru biar da byk pengalaman. Supervisor aku siap buka novel Pelangi aku tu pastu baca kata2 yg agak pelik  la heee kita org b'tekak cara nak pronounce Hlovate heee kelakar la dia hari ni siap tanya 'Nurul, kamu dah da boyfriend tak??" ala2 nak sycho aku la tu hehhehe biasa la HR mmg sycho person... tapi mood dia mmg baik hari ni.ye la lagipun ni bulan last aku kat SALCRA.Xsabar nyer nak habis praktikal... byk lagi benda yg aku rancang ni. harap semuanya ok je.
"Inspiration come to us slowly and quietly.prime it with little solitude"... Always bear in mind that you own resolution to succeed is more important than any other thing..Most of the important thing in this world have been accomplish by people who have kept on trying when their seemed to be no hope at all.. Do you best in your effort, never give up...Just do it!!
~peace,may ALLAH bless♥

No comments:

Post a Comment