daebak ^_^

Sunday, October 31, 2010

4M, 2W,5D....

Hari ini 31 Oktober 2010, genaplah 4 bulan 2 minggu 5 hari usia aku bersama blog aku ni 'Anneyong Hasseyo'....Masih ala2 anak kecil yang baru start belajar.. Alhamdulillah semakin memahami dunia baru ini. Nak cerita la sikit pasal blog ni...Heee sekarang baru aku nak story erk..ngeee... 

Blog ini diberi nama 'Anneyong Hasseyo' ala tu kan kat atas siap dengan pic bear yang comel eheee. Sebab apa anneyong hasseyo???  'anneyong hasseyo ' ni di ambil dari bahasa Korea yang bermaksud selamat pagi/tengahari/malam atau ucapan macam hai/hello... Aku kan pengemar korea hehehe addict giler *_* Aku start create blog ni bulan Jun yang lepas cun sehari sebelum besday aku yang ke 23 eheeee Kira nya usia semakin meningkat. Dah lama nak create blog ni sebenarnya tapi tak terbuat lagi sehingga la tekad itu datang eheeeeee Maka inilah dia blog aku 'Anneyong Hasseyo'.....

Tujuan utama aku buat blog ni bukan nak menunjuk-nunjuk ye. Cukup sekadar medan perkongsian. Sesiapa yang nak baca, singgah je xperlu bayar tol pun... Aku suka menulis diari sejak kecil lagi. Masih tersimpan lagi beberapa diari lama kat dalam kotak peribadi hmm dan aku rasa kalau lama2 nanti akan jadi sampah pulak. Jadi aku menjumpai kaedah yang terbaik utk aku mencatat segala kenangan, nota pasal apa2 yang aku suka. Inilah kaedah tu menerusi blog aku ni....Jimat dan mudah kan....

Blog aku ni lebih kepada peribadi dan akan menjadi tempat aku mencatit segala perjalanan hidup aku ni. 


Dare urself 2 dream & dare urself to fulfill it...
Live well or live hell... 
U choose!
La Tahzan...
~may ALLAH bless♥

No comments:

Post a Comment