daebak ^_^

Wednesday, October 27, 2010

Abg long~

Ngeeee entah apa2 lagi entry aku kali ini. Hmmm, aku tak tahu nak story apa .Nak kata xda story best, ada cuma aku belum ready lagi nak story kat blog aku ni. Sebab semua perkara tu masih dalam proses perlaksanaan. Kalau dah berjaya baru aku akan story kat korang erk. Hehehe 'speak is easier than done' kata2 yg aku pegang... So, sebelum perkara tu berjaya baik aku diamkan aje sbb aku bukan jenis yg 'speak action louder than word' dan aku sangat tak suka org yang macam tu. That my prinsip.

Menghabiskan seluruh masa aku hari ini dengan dok melepak kat rumah. Pagi tadi pun aku dah awal g pasar beli sayur huhuhu rasa macam suri rumah tangga la pulak.. wakaakakaka Aku saja buat entry ni pasal abg long... Bagi kawan2 aku yang xtahu mesti pelik. Sejak bila pulak aku ada abg, sedangkan aku anak sulung hehehehehehe Ye, aku ada abg long yg xrasmi. Dia sahabat yg paling rapat ngan aku masa study degree. Begitu memahami dan sangat prihatin. Kita orang mmg rapat dan aku dah anggap dia macam abg aku sendiri. Oleh kerana dia lahir 2 bulan awal dari aku so aku panggil la dia abg long.

Bila dapat mesej dari dia tadi baru aku perasan rupanya lama kita orang tak berhubung hehehe al-maklum semua busy memanjang. Macam2 story la dia cerita. Dia memang rajin mesej aku... Aku ada gak mesej dia cuma ari tu ingat dia busy dengan aktiviti dia kira tak nak la ganggu eheeee tup..tap.. abg long yg perasan kita orang lama tak contact ngeeee~ Ada kisah duka antara aku n abg long yg xakan aku lupa buat selamanya. KERANA dia aku rasa ada lagi orang yang baik kat dunia ni. Dialah sahabat aku dunia akhirat. Kalau aku ingat kisah tu memang sedih.. Nanti la aku buat entry khas untuk abg long aku ni. Entry ni sebagai pendahuluan je la eheeee *_*

Persahabatan yang dibajai dengan keikhlasan akan kekal buat selamanya TETAPI persahabatan yang hanya berdasarkan keuntungan peribadi tidak akan berpanjangan. Aku percaya pada takdir ALLAH. Segala yang telah tertulis telah menyatakan siapa yang layak digelar sahabat sejati. eheeee ada unsur emo ke?? xla aku x emo pun. Huhuhu ok la, esok ada aktiviti penting so xleh nak online lama2 hehehhe jumpa di entry lain k...


Rindunya kat abg long aku.... 
Thanks for everything abg long....
May god bless u abg long... 
Wish u luck in final exam. Do ur best ok!!!! 
Hope both of us can convo together.... 
Take care n I owez pray the best for u..... Never give up.....
Dare urself to dream n dare urself to fulfill it....
Life well or life hell...
U choose!!!!!!!
(^_^)v


No comments:

Post a Comment