daebak ^_^

Saturday, October 30, 2010

hold my hand~

Ngeeee perasan tak??? Aku dah tukar lagu, mula2 aku letak lagu Always Be Mine by F.T. Island pastu For The Rest Of My Life by Maher Zain dan sekarang ni lagu Hold My Hand by Maher Zain. Sebagai blogger baru aku buat juga la kajian eheee ye la belajar cara2 nak kendalikan blog. Macam2 pendapat la yg aku baca. Antaranya ada gak yang menyatakan tak perlu letak lagu kat blog. Benda remeh katakan....

TAPI bagi aku la... Muzik itu perlu. Aku memang suka muzik. Bila aku dengar muzik idea aku akan datang mencurah-curah hehehe nak kata music is my soul hmmm lebih kurang la lebih2 lagi muzik yg bercirikan keislaman. Dengan lahirnya pemuzik seperti Maher Zain, menjadikan dunia muzik Islam lebih bermakna. Kredit for Maher Zain. So, tak salah la bagi aku nak letak muzik kat blog aku kan??? eheeeee

Antara semua lagu Maher Zain yg ada... Aku paling suka lagu ni. Bila hayati lagu ni membuatkan aku sedih melihat dunia kita sekarang. Kenapa dunia sekarang penuh dengan kezaliman??? Peperangan sesama manusia??? Apa salah mereka..Kenapa kita perlu menindas mereka??? Kita semua makhluk sama ciptaan ALLAH...... TAPI itulah tandanya dunia ini semakin uzur semakin banyak kebinasaan berlaku. Aku malas nak cakap banyak... Speak is easier than done right???? So, come feel this soul.... this spirit!!!!!


I hear the flower’s kinda crying loud
The breeze’s sound in sad
Oh no
Tell me when did we become,
So cold and empty inside
Lost a way long time ago
Did we really turn out blind
We don’t see that we keep hurting each other no
All we do is just fightNow we share the same bright sun,
The same round moon
Why don’t we share the same love
Tell me why not
Life is shorter than most have thought
Hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what we have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let’s pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you
Children seem like they’ve lost their smile
On the new blooded playgrounds
Oh no
How could we ignore , heartbreaking crying sounds
And we’re still going on
Like nobody really cares
And we just stopped feeling all the pain because
Like it’s a daily basic affair
Now we share the same bright sun,
The same round moon
Why don’t we share the same love
Tell me why not
Life is shorter than most have thought
Hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what we have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let’s pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you
No matter how far I might be
I’m always gonne be your neighbor
There’s only one small planet where to be
So I’m always gonna be your neighbor
We cannot hide, we can’t deny
That we’re always gonna be neighbors
You’re neighbor, my neighbor
We’re neighbors
So hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what have left behind
So hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let’s pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you

Artist: Maher Zain
Album: Thank You Allah
Lyrics: Bilal Hajji
Melody: Maher Zain
Arrangement: Maher Zain
Copyright: Awakening Records 2009

No comments:

Post a Comment