daebak ^_^

Thursday, October 21, 2010

Kejutan dari AirAsia~

Wahai kalian semua!!!! Esok ada kejutan dari AirAsia....


Hmmm, apa erk agak nya kejutan yang bakal terurai esok??? Aku memang tabik spring la kat CEO AA ni. Sapa lagi kalau tak Sir Tony Fernandes.... Why I'm respect his?? We can se how he handle a business. Very intelligent person. Ingat senang ke nak urus perniagaan penerbangan ni. Dah la low cost air. Kalau ikut apa yang aku blaja dlm business. Kos untuk syarikat penerbangan mmg memakan belanja yg sangat besar especially minyak la. Ngeeee harga minyak ikut harga minyak dunia tau huhu

Apa2 pun sangat respect kat dia. Menunggu kejutan esok dengan sgt tidak sabar eheeee mana tahu lepas ni aku leh melancong lagi???? Hahahaha kaki dah gatal nak jalan. Dalam perancangan, next destination ialah Sabah.... Menunggu harga tiket jatuh ngeeee~ Sama2 la kita tunggu esok!!!! 
Moga ada berita baik... Sayang AirAsia~ Now Everyone Can Fly.....^_^

No comments:

Post a Comment