daebak ^_^

Friday, October 22, 2010

percaya pada takdir~

Semua berjalan dengan lancar dalam beberapa hari ni. Aku ada misi yang perlu dilaksanakan. Tapi sebelum misi tu berjaya tak perlu lah aku nak cerita dulu heeee Bila dah berjaya nanti akan aku story gak kat korang eheee tunggu erk.. Terasa makin cepat masa berlalu. Hari ini aku dok layan lagu 'Maher Zain' Guess what?? I'm crying... His song give me soul, spirit and make me become more stronger. 

Gembira bila lihat semua sahabat aku gembira... Kita kena percaya pada takdir ALLAH. Sesungguhnya ALLAH yang mengkehendaki segala yang terjadi dan pasti ada hikmah yang tersirat. Kita hanya mampu berdoa mengharap moga segala yang kita rancang berjalan dengan lancar. Hehehhe nak bagi tazkirah jap. Hahaha ada hati aku ni kan?? Aku masih tak sangka sebenarnya. Bila kita dah lama tak jumpa dengan siapa2 la individu yg mempunyai perkaitan dengan kita, lepas tu jumpa balik, memang perasaan yg muncul adalah sangat2 tidak dapat digambarkan.  Itulah takdir namanya. Kalau dah jodoh bertemu kembali ia tak akan ke mana kan???



Now we share the same bright sun,
The same round moon
Why don’t we share the same love
Tell me why not
Life is shorter than most have thought
Hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what we have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let’s pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you


No comments:

Post a Comment