daebak ^_^

Sunday, October 31, 2010

Tiba-tiba teringin!!!!

Uwwwaaaaaa nak!!!! Haru betul..... Tiba-tiba aku teringin benda alah tu.... Sangat cute lebih-lebih lagi warna pink dia memang menarik dan tertarik... D bom..... Huhuhuhu macam mana ni???? Hehehe entah apa yang aku merapu ni erk??? 

Sebenarnya aku teringin dengan benda ni>>>>


Handphone Nokia c3.....Pink yang mengancam jiwa huhu Ni la akibat bila aku blogwalking semalam. Ada la satu blog ni dia story pasal gadget ni. Cun pulak orang punya blog tu pun sarawakian so segala tempat yang dia story untuk mendapatkan gadget ni kira aku tahu. Dah semua shopping complex tu memang tempat lepak aku pun huarghhhhh sangat jealous bila dia dah miliki gadget ni. Aku memang giler gadget...

Dah tadi masa beli barang dapur, aku lalu kedai Handphone...dan.... ternampak handphone ni.... guess what??? RM 483/453 je (eheee tiba2 keliru sebab tengok angka 4 kat depan dan 3 digit je so kira ok la hehe) tapi still murah kan sebab under RM500 a'a kan Bajet 2011 cukai ke atas pembelian telefon bimbit dah dikurangkan/dimansuhkan eheee lagi satu hilang ingatan huhuhu sebab tu aura nak memiliki gadget tu datang uwwaaaa tapi sekarang xde $$$$ mana nak cari huhuhu tu la sebelum ni ada fulus xde pulak mood nak beli benda ni.. eeee mengada betul kan....

Takpe....sabar dulu..... Ada masa lagi.... Nanti mana tahu leh dapat lebih murah kan??? Siap la $$$$ aku pas ni....eheeee aku memang macam ni.... Kalau dah aim kan sesuatu harus akan memiliki baru rasa puas kalau tak huh memang asyik terbayang-bayang je la......

p/s:Harap2 lepas ni ada berita baik.... Cepat... Nak memiliki benda alah ni... ~may ALLAH bless ^_^

No comments:

Post a Comment