daebak ^_^

Saturday, October 9, 2010

wahhh follower ke 100!!!!

entry ini aku buat untuk era_zierah.... ~http://era070789.blogspot.com/

Thanks sebab sudi buat special entry for me....
Sebenarnya, xsangka  rupanya terus jadi follower yang ke 100....
Tertarik dengan blog awak.... I like everything about life....
Every moment that we can share to other people...
Student life mmg syok kan!!!!! Thanks for share with us.....

Saya ni masih baru lagi dalam dunia blog ni. Sebelum ni cuma rajin membaca blog orang je...
Kira sekarang ni baru terdetik nak memiliki blog sendiri.... hehehehe 
So, kalau ada kekurangan yang perlu diperbaiki lagi diharapkan sudilah ajarkan ye hihihi
Good Luck in your life...

Sama la kita ni...Student final year hehehhhe.... 
Sangat tidak sabar untuk habis dan turut sedih nak tinggalkan student life ni....
Diharap dengan adanya blog kita ni akan dapat mengingatkan kita that moment, right???
Ok, thanks again.... Wish u luck...(^_^)v

4 comments:

  1. Really agree with u...kenangan itu ditulis untuk ingatan pada masa akn dtg..

    Sy pn student final year gk skrg ni..
    Btw salam kenalan..

    ReplyDelete
  2. yup..betul tu.... every moment we grow up, become more matured... really enjoy all the moment....
    Salam kenalan gak ye.... moga ukhuwah yg terbina akan menyatu-padukan lagi ikatan antara kita... Mari sama2 tegakkan syiar Islam yg kian pudar di kalangan remaja masa kini...
    Wish U luck.....(^_^)v
    ~peace,may ALLAH bless♥

    ReplyDelete
  3. thnx 4 special entry..
    hehehe..
    terharu lak...
    thnx gak coz sudi jd my follower...

    yes....!!!really2 agree ...
    students life ni mmg best....
    byk pahit manis bile kite jd student n berkenalan ngn ramai mber dr byk tpt ni...

    ;)

    ReplyDelete