daebak ^_^

Tuesday, November 23, 2010

home sweet home...

 Salam semua!!! Saya sudah kembali (^_^)V ... Penat giler rasanya ni. Tak leh nak story panjang2 dulu hehe sebab esok pun ada program lagi. Aduh, hari-hariku semakin sibuk. Susah betul jadi orang penting ni   (perasan tak aku ni??? tapi memang betul pun hikhikhik semua benda aku kena urus..haishh)Nanti tunggu erk entry aku pasal vacation 6 hari aku kat KL tu. Hmmm, macam2 je kisahnya.... Bulan November ni memang bulan untuk aku fly je hehe busy memanjang~



Mata ni dah minta ditutup. Ok la. Tunggu tau al-kisah aku yang seterusnya... Adios... *_*

p/s: Lega nye bila dah kembali ke Sarawak. Home sweet home~ Sarawak gak yang d best!!!

No comments:

Post a Comment