daebak ^_^

Sunday, November 14, 2010

i'm done!!!


Syukur.....Alhamdulillah!!!!!!!

Akhirnya, aku dapat gak buka UUM Portal tadi.Gembira tak terkata bila tengok result aku.... Sebelum ni aku memang takut sangat2, dah berapa kali aku cuba buka UUM Portal tu. Melalui FB sahabat aku 'Hanif', aku dapat tahu result praktikum dah kuar. 12 November yang lepas la. Tapi masa aku nak log in masuk check result tak boleh pulak. Memang jantung dup..dap...dup...dap gak la. Kiranya inilah result terakhir aku penentu nanti aku akan konvo dengan PNGK apa.

Dan penantian itu berakhir, tadi saja menggatal dok buka UUM Portal dan xsangka dapat log in ngeeeee mencari dan terus mencari...Ha, itu dia.... BSMX2016 PRAKTIKUM>>>> A (^_^)........ Syukur Ya ALLAH...Tak terkata aku dibuatnya.Ertinya pointer aku akan naik la lagipun praktikum ni 6 jam kredit so cuba darab hehehehehe Janji lepas dari 3.00> hehehe dapat la mohon diskaun dari MARA ni. hikhik


Tak sia-sia aku buat dalam BI. Mencarut entah apa-apa dengan hanya berbekalkan sedikit maklumat. Heheehehehe I'm done.... Success.....*_*

Di kesempatan ini, aku nak ucapkan terima kasih buat sesiapa yang terlibat secara langsung dan tidak langsung yang turut sama bekerjasama dengan aku semasa aku menjalani latihan industri ini. Sekalung perghargaan yang tak terhingga khas buat warga SALCRA... Terutamanya Madam Jee, Sir Andy, Krisno dan Erika.... Tak lupa juga buat lecturer aku khas nya buat Cik Mizan dan Puan Syarliza.... Very appreciated it!!!! May god bless u all.....

Part ni special for sahabatku Enot...Makseh Enot.... Kita la yang ngan kmk masa hari pertama lapor diri praktikal ari ya. Hu, betapa nervous nya hari ya tapi kerana adanya di kau eheeee kmk leh hadapinya... Thanks coz always being myside.....I take my promise.....Korea ok???? Arosso...(^_^)

No comments:

Post a Comment