daebak ^_^

Sunday, November 7, 2010

Selamat Pengantin Baru Sahabatku ~Azimah Marsid


Seorang lagi sahabatku telah mendiriku rumah tangga*_*. Azimah Marsid atau nama glamournya Mot bertemu jodoh dengan jejaka dari Pahang hehehe (apa ayat aku ni macam orang skema je) eheeee Rasa macam tak percaya tapi itulah realiti yang kawan aku ni dah kahwin hihihi Majlis Akad Nikah sahabat aku ni berlangsung semalam kat rumah dia di Taman Sukma. Hari ini la kiranya majlis sanding Mot. 
7 November 2010 bertempat di Dewan Telekom.

Masa sampai kat dewan tu, sahabat lain dah datang pun. Macam tak sangka gak dapat juga berjumpa dengan sahabat yang lain. Kira macam ala-ala reunion mini. Kita orang ( Miera sekeluarga, Enot, Aku, Anne, Zira, Ida, Hairul dan anak buah Enot ) duduk satu meja. Geng yang lain duduk meja lain sebab dia orang datang dahulu. Kita orang sampai cun masa pengantin nak masuk dewan.

Wah, ceria je muka sahabat aku tu. Nampat cantik Mot dengan baju kebaya moden warna cream ( ala2 kuning cair pun ada gak eheee ) Kira dia perasan kita orang sampai dan aku siap melambai lagi kat dia. ngee aku rasa lega la sebab at least dia tahu kita orang ada datang. Bila dah kat dalam dewan tu biasa la kena ada protokol rasmi majlis dengan segala ucapan dan bacaan doa heeee Kecian kat baby Irsyad, baby dah penat kot tunggu bila lagi majlis makan2 nak mula hahaha 

Lepas settle semua atucara yang ada, kita orang pun dah kenyang eheee sesi bergambar la lagi. Lega je rasa nasib baik dapat bergambar dengan pasangan pengantin. Tak banyak sangat picture yang sempat di ambil sebab ada banyak sangat kamera yg wujud eheee Antara pic yg sempat di'capture'~



Khas Buatmu Sahabatku Azimah Marsid>>>

Congratulation My Friend ~♥   

You have choosen
 each other above
 all the rest....
 To share you love and laughter
 To live life at its best....
May your always fill each other's
Lives with love...   
~may ALLAH bless♥

2 comments:

  1. tahniah mot....hehe...tedah baby esyad..ngantok juak nya..masuk keta alu tdo nya zah...hahaha...papun,best la jumpa kitakorg g tek..rindu nyer....heeee.....

    ReplyDelete
  2. wish i was there sharing the moment wif ma fren...s0b2...lak g majlis mek gik..kehkehkeh

    ReplyDelete