daebak ^_^

Friday, November 26, 2010

silent mood

Berada di hujung bulan November ni, macam-macam perlu buat... Mood pun jadi tak stabil. Lebih baik silent sebentar. Rasa malas gak nak share ape-ape kat blog ni. Journey ari tu pun tak update lagi.. Adushhh, tunggu la bila mood rajin nak menulis datang, aku update. Sekarang ni mencari masa untuk menghabiskan proses membaca semua novel yang aku borong hari tu. 

Nothing to say... There're easier said than done!!! Ngah usha beberapa blog. Dalam usaha untuk...... xleh nak story dulu. Ok, tempoh masa ni nak keep silent dulu. Enjoy read my novel and blogwalking.. *_*

No comments:

Post a Comment