daebak ^_^

Wednesday, November 17, 2010

Stop Blogging!!!

Sempena entry aku yang ke 119 ini, aku nak umum sesuatu.... Aku akan stop blogging mulai esok. Sebab apa??? Ngeeee buka kerana merajuk atau marah ye. Hal ini kerana mulai esok, 17 November sehingga 23 November 2010 aku akan berada di luar kawasan hahahaha Time to fly away!!!!!!! Suka... suka...suka... like.... like.... S.U.C.C.E.S.S + F.L.Y = ??? ( xjumpa lagi penamat bagi equation ni hihi any idea??? )

Esok aku akan fly ke Kuala Lumpur. Syiok nyer...Yang penting full sponser dari auntie aku. Tugas aku mudah je hahaha jadi 'Tourism Guide' yang tidak berdaftar hahaha (Harap2 la aku tak bagi salah panduan nanti, aku pun kadang2 pening gak bila dah menempuhi kesesakan di KL tu..aishhh..) Tak sabar menanti esok hari hihihi

Aku dah planning gak la trip kita orang nanti. Auntie aku ajak g Melaka. Kiranya perjalanan kita orang nanti bukan setakat di Kuala Lumpur je, tapi akan ke negeri lain yang berdekatan. Aku on je hahaha dah dasar kaki jalan kan.... Janji orang yang nak follow aku pun tahan nak jalan jauh.

Mesti aku akan merindui blog aku ini. Tak pe nanti aku akan post trip aku nanti. Sudah semestinya menarik hahaha menarik ke??? Ala, xkisah la janji aku puas. Lagipun tujuan aku berbelog adalah untuk mencatit segala perjalanan aku menjelajah dunia. Hmmm, so kira trip kali ini termasuk la kan huhuhu

Ok, kena tidur awal sikit hari ini. Hati ini terasa tidak sabar untuk melihat 'burung gergasi' esok Dengan harapan akan berjumpa 'steward' hari tu...( masih berharap >>:-(.. huhuhu ) Lepas trip ni aku kena buat preparation dari segi mental. Bakal menempuhi alam baru. New chapter of my life will start after this trip... whoaooooohhhh *_*


Dare urself 2 dream & dare urself to fulfill it...
Live well or live hell... 
U choose!!!!!
La Tahzan...
~may ALLAH bless♥

p/s: Calon lelaki idaman>>> harus kaki jalan gak seperti aku... Sesiapa yang kaki berat macam bangku tu kim salam je la hahahha (berangan sudah aku ni) (^_^)v

1 comment:

  1. i like ur p/s dear~ hahaha
    ~mun x, kayo jak sorang2 zah..kui3
    ~kmk pun kuang kuit ke kL tk ngagak dak usu mek d kL nya da konv0..huhu

    ReplyDelete