daebak ^_^

Wednesday, November 3, 2010

telephone call~

Semalam aku dapat call dari Jabatan Ketua Menteri (JKM,SWK)...Hari ini pulak dapat call dari salah satu company kat Labuan....Uwwwaaa suprise giler...Sesuatu yang di luar jangkaan... Dah la aku baru je bangun dari tidur huhuhu memang haru je rasa... Nasib baik juz sesi ala2 suai kenal... Lepas ni tunggu email dari dia orang untuk next interview...Ala, xkan la aku kena fly ke Labuan utk interview tu??? Huh, luckly... juz telephone interview hehehhe macam best...ngeeee poyo je rasa...

Hmm, Labuan~satu tempat yang belum pernah aku jejaki.... Sanggup ke aku???? Ye, aku sanggup je.. I don't mind.... Janji aku dapat kerja...Tak harus memilih untuk jadi yg terbaik.. Aku sukakan cabaran. I love to travel...Harapan tinggi kepada interview ni??? Harus mesti ada harapan tapi tidak terlalu mengharap TETAPI akan berusaha untuk mendapatkannya... Kinda challange ngeeee *_*

Hehehehe terasa masih dalam mimpi... Ye la kan aku dah cakap ari tu aku rasa sekarang ni aku mcm da kuasa psycho sekarang... Tido pun rasa xnyeyak...SEBAB apa?? Hahaa berjaga2 dengan telefon rumah dan handphone aku hahhahaha takut ada company call.. Dah terbukti semalam dan hari ini ada call... Esok ada lagi ke???? Hmm,harap jangan la time aku baru nak bangun tido lagi. Kalau tak haru jadinya hehehe

P/S: Moga ada berita gembira lagi.... Wish me luck ^_^
may ALLAH bless~

No comments:

Post a Comment