daebak ^_^

Wednesday, November 3, 2010

time to fly again ^_^

Suka...Suka... Like...Like... hehehehe senyum sampai ke telinga. Semalam auntie aku call. Mula2 dia call aku xsedar dia call mum aku. Pastu baru aku jawab call dia... Dia ajak g KL..ngeeee mula2 aku takut gak nak kata ok sebab kan sekarang ngah alert dengan 'telephone call' hikhikhik karang aku tengah dok enjoy da yg panggil interview huh haru je rasa...

Auntie aku suh survey tiket MAS..ish2 mahal giler.... 1 way almost RM 400. Aku suggest la tengok AirAsia pulak.. Hmm, habis aku godek web AA tu... Ha, lagi berbaloi 2 way only almost RM 400. Which one better?? Of course la AA kan??? Ok, auntie aku setuju. Lepas tu survey hotel pulak. Dia nak Regency Hotel sebab dekat PWTC ( auntie aku akan konvo kat situ~ OUM... cikgu punya course).. Ok aku g godek lagi.. Makkk oiiii korang tahu berapa 1 malam??? One night for superior room huh USD 55.. Hampir nak RM250 je kan...Normal la 4 star punya hotel.

Dah la nak pergi KL dalam 6 hari 5 malam. Aku suggest hotel biasa je janji selamat dan selesa.. Ok, dia setuju lagi dengan cadangan aku. Mum aku pun dok sibuk tengok aku godek web hotel tu huhuhu last mum aku keluar statement 'Ikut je la auntie aku g KL'... Ngeeee dalam hati aku dah senyum... Hooorayyyyy green light....

Ok,aku setuju jadi 'tourism guide' untuk auntie aku nanti... Kita orang fly ke KL 17 November...Hmmm raya haji kan??? Raya kat KL la tahun ni hehehe Suka... dapat tengok 'burung gergasi' aku lagi eheee like it so much.. 

Yeah, time to travel again... Hope have a pleasant trip... I like!!!!! (^_^)v

p/s: Memang seronok kalau ada orang sponser kita pergi melancong... ngee~

1 comment: