daebak ^_^

Thursday, November 25, 2010

unbelievable

Travel Itinerary
Booking Details
Booking Date : Thu 25 Nov 2010
Name : RAFAIEE , ALI
Address : KAMPUNG TANJUNG KELASO,DAE RAH KECIL, SADONG JAYA,ASAJAYA, , KOTA
SAMARAHAN, 94600, Malaysia


Email : bulal_87@yahoo.com

Guest Details () denotes infant
1. MS NURUL IZAH, ISMAIL

Flight Details:
Flight AK6527 (Economy Promo)

Departing ~Bintulu (BTU)Bintulu Airport
Sun 16 Jan 2011, 0955 hrs ( 9:55AM)

Arriving~Kuching (KCH)
Kuching International Airport (Main
Terminal)
Sun 16 Jan 2011, 1045 hrs ( 10:45AM)

InFlight Services
Guest ASR Bintulu Kuching ASR
MS NURUL IZAH, ISMAIL

Invoice
AirAsia Berhad
LCC Terminal, Jalan KLIA S3, Southern Support Zone,
Kuala Lumpur International Airport, 64000 Sepang,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia

Payment
Flight
1 Guest 0.00 MYR
Airport Tax 9.00 MYR
Sub Total 9.00 MYR

Services & Fees
Sub Total 0.00 MYR
Total Amount 9.00 MYR
Total Paid 9.00 MYR
Balance 0.00 MYR

Confirmation
Date Thu 25 Nov 2010
Type CIMB Direct Debit
Amount 9.00 MYR

Rasa macam tak percaya. TAPI percayalah... Ni adalah kenyataan. Copy n paste je tiket tu dari email yg dik Paie sent kat aku. Yeah, sudah book tiket balik k Kuching dari Bintulu. Ertinya??? Aku akan fly lagi la. Mmg cara aku mcm ni. Beli tiket balik dulu baru beli tiket pergi.

Semalam tengah2 syok godek2 laman web AirAsia. Xsangka jumpa tiket promo. Dah sudah tentu RM0.00 je huhuhu cas cuma dikenakan untuk tax airport iaitu RM9.00~ rasa macam tak percaya sebab selama kerja aku godek2 web AA tu inilah 1st time jumpa tiket free. Apa lagi terus suh dik Paie booking. Ngeeeee~ *_*

p/s: Thanks dik Paie sebab tolong book tiket... Enot!!! Saya akan datang lawat kamu.....
Masa untuk meneruskan penjelajahan menakluki Sarawak. Tinggal Bintulu dan Miri lagi... Next, will do it!!!! THANK AIRASIA~ Now Everyone Can Fly!!!!

No comments:

Post a Comment