daebak ^_^

Wednesday, November 10, 2010

unfeeling well...

Menyepi sekejap huhuhu semalam sempat jenguk je blog tapi xsempat nak update. Interview semalam berjalan dengan lancar, syukur ALHAMDULILLAH.... Balik dari interview kena hujan, pastu baru perasan bahagian tonsil ada tanda putih2. Rasanya Tonsilitis. Bagi tau kat my mum, dia tanya ada demam x.. So far petang semalam tak demam lagi. Bila pas solat Maghrib, badan dah rasa lain macam. Sudah, aku demam. Lepas tu tidur la, tu pun sedar tengah pagi2 buta sebab tak solat Isyak lagi. Pas solat terus sambung tidur lagi.

Pagi tadi dah jumpa doktor. Hmmm,kena makan antibiotik. Huuhuhuhu something that I don't really like.. Hate it.. nasib baik la rasa antibiotik tu macam gula-gula. Dah la besar, tekak pula rasa sakit je nak menelan. Bila dah makan ubat, memang rasa nak tidur je. Hmm, nasib baik tengah 'cuti'. 

Moga tonsilitis ini cepat sembuh. Sangat sakit bila petang dan rasa tidak selesa. Mulut ni pahit je. Nak makan pun hilang selera.*_*

No comments:

Post a Comment