daebak ^_^

Sunday, November 28, 2010

wajah baru *_*

Perasan x??? Bagi sesiapa yang pernah buka blog aku ni mesti perasan hehe (ada ke orang yang buka??). Setelah bertungkus - lumus selama beberapa jam, inilah hasilnya. Blog aku berwajah baru hehehe

Rupanya bukan satu kerja yang mudah. Memang memeningkan kepala aku. Adoiiiii serabai giler aku time tengah mengedit blog aku ni huhuhu respect arrr kat sesiapa yang ambil course IT ni. Huh, kalau aku memang gila..... Baru 3 jam buat benda alah ni pun aku dah feninnnn tahap gaban. 

Aku pilih template yang simple je. Bila jadi macam ni rasa puas hati la. Aku buang gak beberapa gadget yang aku rasa tak perlu. Cuma satu je yang aku xleh nak buang... 'Ghucy Music'.... sayang nak buang... Aku suka muzik!!!!

Last sekali, aku tolak tambah semua hasil usaha aku mengedit blog aku ni...Hmmmm puas hati la.. cuma ada satu je terasa kekurangan sikit... huhuhu 'shout box' aku.... Nun jauh dibawah.....Hahahaha xpe la.... Sapa2 yang nak tinggalkan jejak rajin-rajin la scroll button korang k huhuhu

I like my blog... (^_^)v

No comments:

Post a Comment