daebak ^_^

Thursday, December 2, 2010

catatan alam~

Aku patrikan diriku pada alam
cinta,tembang,lara,berlagu di pucuk cemara
angin semilir padamkan gelora.

Alam mengajarku erti syukur
Atas segala nikmat yang DIA berikan
Membawa jiwa untuk bertafakur
Memuji kekuasaan yang MAHA ESA!!!


Gambar ni di ambil masa 'take off' hehe route nak balik Kuching. Suka sangat gambar ni sebab tu.... Banyak2 gambar 'take off' yg saya ambil ni la kali pertama saya jumpa PICC hahahaha walaupun hanya bumbung je yg nampak tapi PUAS!!! Saya suka PICC huhuhu ( nak jadikan PICC tempat resepsi nanti boleh??? Berangan lagi ^_^ ) 



Suka sangat gambar ni. ~ Subhanallah... Memuji keindahan alam ciptaan ALLAH...

cakrawala tampil cemerlang
berselendang pelangi
bumbui kemegahan alam

“Sesungguhnya Allah itu indah. Dia suka keindahan”.
(Hadis riwayat Muslim )

2 comments:

  1. blk kampung ... oOo blk kampong ... jOm b'lagu rami2x !!! hahaha ..

    ReplyDelete
  2. haha dah kat kampung pun.... hoyeee^_^

    ReplyDelete