daebak ^_^

Saturday, December 25, 2010

everything new!!!

Huarghhhh lama tak jejak kat my blog ni... Mengharungi hari-hari yang busy memang amat memenatkan. Sekarang sudah menyewa bilik berdekatan dengan tempat kerja. huhuhu suasana terasa macam zaman sekolah menengah huhuhu sebab apa?? Bilik mandi banyak je dan kena tunggu turn tapi nasib baik xda masalah air. Setakat ni my life berjalan seperti biasa...

Pasal kerja pula..... memeningkan kepala... huarghhhhhh penat la kerja under Human Resource ni... Kena tukar kerjaya la ni pas konvo....Harus!!!! Nak kerja yang banyak cuti huhu Hmmmm, setakat ni boleh lagi la bertahan.... Berusaha untuk memahami semua bidang tugas yang diberi... Mencari pengalaman sebanyak yang mungkin.... pastu baru tukar kerjaya..... 

Ok, la...setakat ni sahaja coretan kali ini.... Lama dah tak enjoy sakan.... Busy kerja cari duit dulu.. Bila dah cukup bajet nanti akan meneruskan langkah untuk menjejaki seluruh dunia... Rindu nak fly..... Jumpa lagi di lain entry..... Semoga sentiasa dirahmati ALLAH... ^_^

No comments:

Post a Comment