daebak ^_^

Thursday, December 2, 2010

Jom main masak-masak!!

Salam buat semua~ Sudah berada di bulan Disember akhirnya. Semalam sangat malas untuk meng'update' blog huhuhu Ada je buka blog tapi prefer blogwalking ngeeeee.... Lagipun semalam sibuk main masak - masak hahahha nak join aku main masak - masak x???

Sapa2 yg ada FB mesti dah sedia maklum ngan game ni.. Ala, game 'Baking Life' huhuhu dulu aku gila main game 'Cafe World'. Tapi lepas mencapai level tinggi, lambat pulak loading jadi game itu sudah aku tinggalkan. Beralih kepada 'Baking Life' pulak.....


Sangat best game ni. Terasa macam chef je hahaha nampak terror membuat kek... Masih di level yg rendah lagi.. Kawan2 aku byk dah up je level.Dan bukan setakat kawan aku je main game ni tau huhu lecterur dan tutor aku pun main game hahahha Jom kita main masak-masak.. Lagi ramai lagi best ^_^

No comments:

Post a Comment