daebak ^_^

Monday, December 27, 2010

pecah rekod!!!

Hehehe dengan bangga nya aku pecah rekod hari ini... Nak tau tak aku pecah rekod apa?? hehehe sekarang harus la masa bekerja kan?? Mesti dah dapat agak apa yang aku tengah buat ni... Kalau lah boss aku tahu comform kena terus hihihihi nakal gak aku ni kan.....

Banyak2 hari Isnin, Isnin ni lah yang paling aku suka hahhaha sebab apa?? Kerja tak banyak..boss aku pulak last minit sick leave so aku sekarang ni tengah bermaharaja lela  hihi tapi aku tak curi tulang ok.... Ni menyempatkan diri untuk berbelog hikhik Ala first time berbelog di office.... Kira pecah rekod baru la....

No comments:

Post a Comment