daebak ^_^

Saturday, January 29, 2011

ada peluang ke??

Salam semua.... lama nyer aku tak jenguk blog aku ni.... ish2 malas punya pasal la ni, ditambah dengan kesibukan yg memanjang hehehe.. Tak sedar tup..tap... tup...tap..kita dah berada di penghujung bulan Januari huhuhu gila betul...aku rasa ni la entry yang paling ciput utk bulan ni hukhukhuk... Ni pun aku menyempatkan diri untuk berbelog hahaha aku kat office ni...biasa la keje...keje...aishhhhh sangat malas sebenarnya bila perlu bekerja di hujung minggu. Minggu ni giliran aku keje hari Sabtu.....

Aku ni sebenarnya excited... hikhik tak sabar nak balik.... jam3.30 petang nanti aku ada interview hehehehe baru keje sebulan lebih dah nak tukar kerjaya... teruk tak aku ni??? huhuhhu tapi aku ada alasan yang tersendiri... pasal tu karang ada masa aku story morry erk... yg penting aku dapat gak attend interview tu haha gila.... sebenarnya aku main2 je try mohon..xsangka gak semalam HR company tu call aku... Dah la call aku time kerja..terpaksa la aku berlari keluar dari office hehehe karang xmasal boss aku dengar perbualan tu huhu kantoi la aku da mohon kerja lain....ngeee...huarghhhh harap interview nanti berjalan dgn lancar...

ada ke peluang aku nak tukar kerjaya??? kalau ikut hati aku ni dari awal bulan Jan lagi aku nak resign... tapi aku tetap tabahkan hati ni...demi $$$ hahaha ye la byk benda nak bayar.. kalau tak keje nak bayar guna apa kan.... so nak tak nak kena la keje huhuhu sekurang-kurangnya aku dapat gak experience... kalau la ku dpt keje tu dan aku kena assist ke Semenanjung M'sia...mcm mana erk??? hmmm, tu la aku ni mmg suka ambil risiko hehehe mengharap yang terbaik... wish me luck..^_^

No comments:

Post a Comment