daebak ^_^

Sunday, January 30, 2011

interview yg sempoi~

Ohaiyo gozaimmas...hehehe tetibe nak cakap bhs jepun la pulak... baru da masa nak blogwalking. Kira dah melepas rindu kat blog2 yg aku follow heeeeee byk entry best2 yg aku dah terlepas.. Nak tahu tak pasal interview aku semalam??? Gila siot hahhahaha bukannya apa..aku rasa itulah interview yg paling sempoi pernah aku attend... penemuduga aku tu pun gila sempoi... chinese guy... pakaian jenis casual giler. huhuhu dah la interview tu macam tak interview....

Aku: Hai, gud afternoon sir.
Interviewer: Ya, gud afternoon. Can i see your resume?? and certificate...

(siap dia belek aku punya fail sampai habis... aku blur giler.....)
pastu dia terang la pasal bidang tugas aku....benefits..... semua la pasal kerja... aku byk tanya la pasal benefit semua tu... Ye la kan, aku nak cari kerja baru pun sbb aku nak aim higher huhuhu kita orang bukan mcm attend interview tapi macam perbualan biasa je...

Interviewer: When u can start work here???
Aku: hehe (senyum sengih2 dulu...) let me think 1st. 
Interviewer: If you accept it, juz let me know.

hahaha kira tu je la kisah temuduga aku semalam...sempoi tak??? hahaha aku dah fikir semalam.. rasanya aku tak terima kot kerja tu. Hmmm, so aku akan bertahan dulu dengan kerja yang ada sekarang. Pengalaman aku tak cukup lagi. Berharap pada yang satu lagi.. Saya nak yang itu...~





No comments:

Post a Comment