daebak ^_^

Sunday, January 16, 2011

xplorasi...+ Hangin!!

Eeee aku geram betul la... Benci betul dengan manusia yg mengejar keuntungan semata-mata, tak fikir perasaan orang lain. Aku hangin betul dengan manusia macam tu. Tak pe..aku doa banyak-banyak mudahan orang yg tak guna tu akan dapat balasan yg setimpal. Siap la ko nanti hahhhh eeee geram betul aku... Maaf la ye, aku nak lepaskan geram ni.. Bila aku geram, aku ingat balik masa naik flight tadi..hehe hilang terus marah aku ni..'Burung Gergasi' bisa menyejukkan kemarahan aku hihihihi

Leh tak erk kalau aku tengah merajuk..pastu pakwe aku hadiahkan aku 'Burung Gergasi' tu heee harus aku tak merajuk dah....(heeee nak berangan jap... pakwe pun xde ada hati nak dpt hadiah flight..lolllss).. *_* Tadi kan..pas jejak je kaki kat airport kuching..hingat nak sambung tidur..tapi perjalanan diteruskan juga..xplorasi yg mantap... siap pindah rumah baru hahaha aku malas nak cerita pasal rumah sewa aku sebelum ni...hangin je nanti.... syukur..akhirnya jumpa gak tempat yang selesa.... rasa puas hati walaupun penat... 

Sekarang ni aku kat rumah sendiri kat Serian..Esok kan nak keje... Hmm, kena la bangun awal.. sebab nak kalau bertolak dari serian mengambil masa hampir 1 jam... Masa ni la otak ni berfikir..aishhh, alangkah best nyer kalau aku ada driver huhuhuhu ada tak yg sudi???? Ok, time to sleep.... pasni kalau da masa terluang aku hupdate lagi hehehe bye semua.... gud nite ^_^ 

~ Alhamdulillah...keselesaan sudah dirasai.. ALLAH maha mengetahui apa yg terbaik... Mudahan selepas ini perubahan yg dirancang akan dapat dilakukan..... biarlah segalanya penuh dengan kenikmatan dan kepuasan... i need passion and soul...only for ALLAH...may ALLAH bless (^_^)V

No comments:

Post a Comment