daebak ^_^

Wednesday, February 23, 2011

moshi-moshi~

Selamat Pagi semua.. Wahhh aku rasa inilah entry pertama yang buat di pagi hari di tahun 2011 ni. Ye la sebelum ni semua entry aku update malam je. Dah tu je masa yang aku sempat nak berbelog. Bila dah bermalasan di pagi hari ini, teringat la zaman belajar dulu huhuhu bangun pagi-pagi, bukannya terus pergi mandi... Rilex dulu, pastu baru nak godek buku... baca nota... hihihi apa yang aku buat pagi ni sma dengan apa yg aku buat sebelum ni.. Rindunya nak belajar semula....

Pas ni nak settlekan apa yang patut. Pastu bersedia untuk petang ni. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Kawan aku ada bagitau aku, hujung tahun ni ada tiket murah.. Hmmm, sekarang ni mood aku nak terbang aku terpaksa tahan dulu. Aku memang jarang dah godek web AirAsia, MAS, Firefly dan Maswings tu. Sebelum ni, web tu wajib aku godek setiap hari. La ni tahan dulu la... karang hati ni tak tahan huauahahauauua Lainlah kalau ada orang yang sudi spon tiket hihihihihi

Kondisi aku sekarang ni kurang baik gak... Tekak aku sakit je... Badan ni pun kadang-kadang panas.. Tapi aku tak leh lemah..Kena lawan penyakit itu... Kalau kita bawa perasaan yang lemah tu, memang akan jatuh sakit dengan cepat... Ok lah... Aku bersemangat ni.... Doakan yang terbaik untuk aku ye kawan-kawan... Mungkin ini haluan hidup aku yang seterusnya... Sesungguhnya ALLAH yang menentukannya..... Aku cuma mengharap yang terbaik..Haja-haja fightim!!!!!


~ Bestnya kalau dapat balik ke rumah sendiri. Malas je rasa nak menyewa ni. Dari umur 13 Tahun dah duduk berjauhan dari keluarga. Masih dalam percaturan lagi ni. Samada bertukar bidang atau kekal dengan bidang yang sama. Kalau ada rezeki... Nak sambung belajar lagi... May ALLAH Bless(^_^)v

No comments:

Post a Comment