daebak ^_^

Friday, February 4, 2011

sangat cepat masa berlalu.....

Oh tidakkkkkkkkkkkkkkkk...esok keje..... malasnya...Hmmm, bila la aku akan rajin nak keja ni... Ohhh Izah..... semangat la.... cepat nyer masa berlalu..Kalau orang lain mst dok senyum lagi sebab esok still lagi cuti..Tapi aku kena keje esok...huhuhuhuhuhu tak dapat la bersuka-suki huhuhu esok cousin aku kawen... ni kat kampung tengah meriah je bunyi lagu... orang2 kampung semua tengah sibuk memasak..... 

Pagi tadi aku da la join sekejap..tolong potong bawang sampai tangan aku pedih, mata berair hehehe Ni aku masih lagi kat rumah kat Serian. Kira esok kena la pergi keja bangun awal... bertolak awal dari Serian... Esok aku sorang je kat office..Harap2 esok xbanyak staff yang menyibuk masuk HR Office.. Biasa la staff aku ni lau masuk office mesti nak minta borang annual leave la..borang claim HI-5 la... pastu minta borrow kunci loker la..eeee kadang2 tu benda remeh-temeh je...TAPI nak buat macam mana kena la layanh..dah itu tugas kita orang di HRD....

Harap mood aku esok pagi baik je.... Bersemangat untuk esok..... Fighting!!!!!

No comments:

Post a Comment