daebak ^_^

Wednesday, February 16, 2011

why?? what happen??

OMG...Dont know what happen to me. I feel down, less motivation... fed up with everything.. Semakin aku cuba bertahan semakin itu aku rasa semakin berat bebanan yang ku tanggung. Bulan pertama ok je rasa..... Bulan kedua pun ok je lagi.. Ya la lagipun masih dalam probation..under learning lagi.. Ni dah nak masuk bulan ketiga....Adoyaiiiii nape la aku rasa macam ni sangat... Langsung xda semangat tau.... Lemah semacam je...Hmm, pasni aku akan confirm... Kalau boleh sebelum confirm lagi aku nak chow... TAPI entah la..... Ya ALLAH tolong hambaMU ini....

Dua hari ni pun jiwa aku sensitif sangat.. Mudah je air mata ni nak mengalir... Entah la.... Menanggung bebanan ni sampai lemah je... Memang betul.. xda keja yang mudah.. Itu memang aku sedia maklum. Bukannya aku tak pernah keje sebelum ni. Sebelum ni pun aku dah keja part time 1 tahun... tension tu memang la tapi boleh juga aku bertahan.. Ni haishhh baru 2 bulan lebih, aku dah rasa macam... Arghhhhh susah aku nak luahkan....


Aku cuba bertahan dahulu sehingga dapat kerja lain. Mudahan ALLAH buka jalan kepadaku.... Aku perlukan kebahagiaan dan ketenangan... Aku perlukan sesuatu yang mendekatkan aku kepada ALLAH sebab itu aku perlukan pekerjaan yang lain. Berharap supaya mendapat syarikat yang memahami keperluan aku sebagai seorang ISLAM. Bagi aku biarlah semuanya kerana agamaku... Itulah sumber kegembiraan dan ketenanganku..... Berdoa dan terus berdoa....

No comments:

Post a Comment