daebak ^_^

Monday, March 14, 2011

3 months~14 March 2011

Yeahhh, sudah genap 3 bulan saya menabur bakti di tempat kerjaku sekarang. Apa perasaan??? Kira sekarang ok lah aku dah leh handle kerja yg diamanahkan kepadaku. Tapi ada gak small matter yg kadang-kadang aku terlupa... Tempoh 3 bulan itu terlalu singkat sebenarnya untuk menilai hasil kerjaku. So, just wait la what will be happen in future...heeeee

Teringat masa bulan pertama kerja...Kepala otak memang serabai, bila dah masuk bulan kedua... Kira ada sedikit peningkatan. Ni dah masuk bulan ketiga...kira leh la buat kerja under limited control from my boss. Hahaha yang paling penting...plan dari dulu lagi nak resign...nak resign....BUT until now, still stay lagi huhuhu selalu gak me and my collegues gurau pasal ni...Hmm, tak pe la...Try to stay...gain the experience first, then when it's enough...just go out loorrrr huhuhuhuhu

I will try my best... Cari kerja lain tu tetap lagi. Ni akibat menunggu transkrip mini yg tak sampai lagi sampai sekarang. Sabar je la....Tak pe lah, aku penat dah nak mengeluh pasal kerja ni. Kalau ada rezeki, InsyaALLAH tak ke mana gak kan.... Berusaha je untuk memantapkan diri...Yeahhhhh do your best IZAH!!!


No comments:

Post a Comment