daebak ^_^

Monday, March 7, 2011

Hoye....Korea ^_^

Annyeong!!! Apa kabar semua?? Mood hari ni malas dan penat. Pagi tadi bangun awal giler, sebab stay kat Serian dulu, so turun keja tadi dari rumah la. Pukul 6 pagi dah gerak dari rumah. Dalam jam7.30 pagi dah sampai kat Kuching. Terus je pergi ke tempat kerja sebab hari ni ada training 'Guest Interaction'. Sampai je kat office, terduduk aku kat kerusi...Adooyaiiii blur aku... banyak gila KIV work aku... paperworks banyak yang kena diselesaikan. Dah la training hari ni dari 9.00am sampai 5.00pm. Ertinya KIV work tu memang terpaksa ditunda sampai esok. Penat otak, penat badan...penat semuanya.....

Malas dah aku nak merungut ni. Nak gembirakan hati ni, aku blogwalking ler huhuhu harus aku akan jejak blogger fav aku. Bestnyer aku tengok picture yang di upload oleh YH tu. Jelous nyer aku. Jadi gak YH g Korea... Aku nak gak.... nak g Korea.... Nak tengok tak pic real Korea dari YH?? Meh g sini >>YH Kalau mengikut perancangan aku, ada dua tahun lagi aku nak jejak kaki kat Korea hahaha memang perancangan yang teliti.. Harap leh tercapai la hasrat ku itu. Nak cuci mata la tengok view kat Korea.... Mari kita sama-sama memperasankan diri (bahasa apakah ini?? hahhaa aku belasah je)


Incheon International Airport... Tiba2 rindu nak fly~
Best nyer lau dapat jln2 kat tempat ni bersama dgn org tersayang huhuhu (^_~)
Jeju Island > Nak honeymoon kat cni la satu hari nanti...auuuwwww *_*
Bila agaknya dpt main salji ni???
nice view... Best lau dpt golek2 kat cni....
Huhuhu best nyer dapat cuci mata, walaupun terpaksa berpuas hati dengan pic yang aku godek dari Mr Google huhuhu nak jejak kaki memang lama lagi. Enot!!!!!!! Bila la dapat fly ke Korea ni???? Perasaan ini meronta-ronta hendak pergi... Money...money...come to me hahahaha $$$$$$ Cukuplah ye cuci mata dgn pic tu je. Berharap malam ni leh mimpi Korea hehehe (^_^)v

No comments:

Post a Comment