daebak ^_^

Tuesday, March 22, 2011

Pecah Rekod ~

Aduyaiiiiii baru je lepas makan maggi huhuhuhu teringat zaman belajar dulu.... kadang-kadang kalau malas masak, time bajet xda mmg maggi la menu utama. Tapi bila fikir balik, aku rasa masa sekarang aku lebih kerap
lagi makan maggi berbanding zaman belajar dulu. Haishhhh, penat yg teramat.... Hari ini pecah rekod... Tahu tak jam bpa aku balik keja hari ni?????

Tu pun nasib baik aku sedar, lau tak aku rasa memang aku kena tidur kat office tu. Jam7.30pm baru aku balik rumah... First time aku stayback sampai malam.. Selalunya paling lewat pun, jam6.00pm dah balik rumah. Hmmm, nasib badan..Tu pun dah kena tegur oleh staff aku..Aik, lambat balik...OT ke?? huhuhu perli ke apa budak tu...HR mana la da OT hahahaha

Kenyang gak perut ni makan maggi..lagipun dapat 'coklat tudor gold' dari student UNIMAS hehehe Hazelnut lagi tu, macam tau-tau je aku suka Hazelnut.... Esok ada banyak lagi kerja yg menunggu...Semakin hari semakin busy..Kerja ni memang tak pernah habis....sentiasa bertambah huhuhuhu Ok lah... kena tidur awal malam ni... nak charger energy for tomorrow huhuhuhu

~ bila otak tengah kusut ni..layan lagu 'Pray- Bieber', 'Back to December-Taylor Swift'... buat aku tersenyum. really touch my heart...... ALLAH....give me spirit....may ALLAH bless......^_^

2 comments: