daebak ^_^

Friday, April 1, 2011

New korea drama ~ Paradise Ranch

Syokk nyerrrr....bahagia je rasa..... hobi yg sudah lama ku tinggalkan, tapi kini aku dah leh buat semula,,, apa lagi kalau bukan melayan drama korea hahaha kan sekarang dah duduk rumah...Astro sekarang pun dah da channel korea...Ha, apa lagi.....aku la suka...lagipun sekarang ni banyak gak cerita baru.... Tapi bila aku teliti kan,,, cta korea sekarang tak se'best' cta korea dulu-dulu..... Cta dulu2 lagi best.... feeling gitu hehehe

Sekarang ni aku tengah gila dok layan drama korea 'Paradise Ranch'. Aku yakin, ramai pengemar korea kat luar pun memang akan suka cerita ni. Maklumlah heronya hahaha cute sesangat...Tapi, kalau ikut aku kan... aku lagi suka hero nombor 2...agak macho sikit dan nampak matang.....Yang hero utama ni nampak macam lembut sikit, baby face katakan hihihi tapi cara dia berlakon agak lucu hahaha




Synopsis
Dong Joo and Da Ji were once desperately in love and married at 19 after struggling to convince their parents, but they had divorced after a mere six months. Six years later, they meet coincidentally at a horse auction in Australia and discover that their feelings for each other are still very much alive.

Cast
Shim Chang Min as Han Dong Joo
Lee Yeon Hee as Lee Da Ji
Yoo Ha Na as Park Jin Young
Joo Sang Wook as Seo Yoon Ho

Hehehe dah dapat agak kan sapa hero cta ni?? Sapa yg gila kumpulan TVXQ mesti akan suka gak cta ni hihi maklumlah hero dia, Chang Min kan anggota TVXQ... hihihi apa yg pasti drama ni memang syok...... Meh, kta layan sma2.......

1 comment:

  1. sik minat gilak kmk nanga muka chang min ya....ok gik muka mickey ex-tvxq..hehehehe



    New Entry: Prolink Modem

    ReplyDelete