daebak ^_^

Friday, April 8, 2011

Sesedap Chipsmore~

Hai kawan-kawan...eh..silap....Assalamualaikum w.b.t hehehehe panjang je bunyi salam aku tu...Yeah, genap seminggu aku tak update blog ku ini...Banyak gak story yg aku perlu update ni..... Memang sesedap chipsmore je aku ni..... Aku menyepi selama seminggu, bukan bermakna aku merajuk...membawa diri.... tapi dek kerana charger laptop aku tu ha bikin masalah je... Dah aku malas nak beli charger universal.... tu pun aku dah da 4 tau charger universal.... La ni aku dah da charger yg original baik punya dari Toshiba... Huhuhuhu harga pun memang baik punya gak..Ambik ko, ha RM199.00 huhuhu kurang RM1 je nak ke RM200..... Hehehehe lau dikira yg selama ni aku dok pakai charger universal tu, sama je dengan harga satu charger ori ni... adoiii nasib la.... kawan-kawan, jgn ikut perangai aku ye..... charger aku yg sebenarnya dah meletop dek panas giler hihihi nasib baik laptop aku ni masih bertahan lagi sampai sekarang...... punya banyak la virus yg menyerang, tahan gak lappy kesayangan aku ni hihihihihihi

Mukadimah je dah panjang mcm ni eheee ni aku baru nak mula story ni.... My life back to normal..... Segala benda yg aku tinggalkan dulu..aku dah buat semula....tengok...betapa kuat penangan aku kerja kat tempat lama aku...Aku kelihatan betul mendampakan diri pada kerja selama 4 bulan yg lepas kan???? 4 bulan yg lepas.... no korea.... no novel..... no shopping..... Sekarang ni... aku dah leh layan korea balik.... dah beli novel balik hihihihi novel pertama yg aku beli untuk tahun 2011 ni ialah 'Cinta Ini Milik Kita'......best gak la cerita ini.... memngingatkan aku pada dia................................. oh, no!!!!!
Pasal kerjaya pulak....seronokkkkkkkkkkkkkkkkkk...sangggggggggggatttttttttttttttttttttt....... berharap nanti ada peluang aku nak jadi cikgu tetap...... Layan kerenah budak-budak ni memerlukan kesabaran yg sangat tinggi tapi semua tu dapat aku tempuhi.... Segan tu tetap ada gak la..... 'Ustazah' hahaha adooiii budak2 ni nampak comel je panggil aku dengan gelaran ni.... Seronokkkkkk bila kembali ke sekolah ni.... Pagi tadi, betul2 buat aku teringat masa aku jadi pengawas kat sekolah rendah.. Last minute, cikgu Ja'afar inform kat aku, yg aku kena berucap pagi ni ganti Ustazah Noor Hasyimah..... Aku main belasah je la....... hihihihi menjadi gak huhuhuhu pastu ramai la budak-budak yg aku tak ajar kelas dia orang....cuma dah kenal aku eheeeeeeeeee pa2 pun aku bersyukur dengan segala yg telah diatur buatku.... ALHAMDULILLAH....

~ Kemanisan itu telah aku rasai.....tidak sia-sia pengorbanan yg aku lakukan........may ALLAH bless....~

No comments:

Post a Comment